![]() |
Just...
|
u Vax, ovaj je ludak, cini mi se da si mi slao ovo, ubija svirkom, samo me njegovi izrazi lica podsjecaju na Mikia Cortana :lol: :lol:
|
@aleksandar72-Gde zivi ovaj decko?Bako?Pa ovaj je masovni ubica!
|
@jeftabgd
Bako Jovanovic, Boljevci. Imas dosta snimaka na Youtube-u. http://www.youtube.com/results?searc...ic&search_type= |
Branko "Bako" Jovanovic je poreklom iz Novog Sada, najmladji od jako poznate familije "Jovanovici".Mislim da momentalno zivi u Becu gde je i rodjen i zajedno sa svojim stricevima Bora mercedes i Milos "Mica" formirali grupu FUNDO.Muzicku skolu zavrsio na universiteu Hayd Eisenstadt u Austriji.U stvari Branko je skola Dragana Sanjike,koji je isto njegov stric,sta dalje da se prica :)
Mislim da je "ispred vremena",Time Machine :) Bako je jednostavno fenomen i raduje me sto je sa nasih prostora. pozz |
@ Jeftabgd
Brate, Boljevci ili Banovci...poznavao sam neke Jovanovice,tamburasi...za mene neprevazidjeni od svih koje sam slusao ali su iz Banovaca,Starih mislim...:confused: |
meni se cini da je nas dobro poznati drug Rodrigo Jovanovic brazilac njihov neki rodjak ako se ne varam, milanche je nesto govorio, a i sam sam vidio na youtube
|
@aleksandar72
Hvala na dodatnim informacijama, ja sam samo prepisao sa Youtube-a i uputio na linkove. No, evo i zvanicne przentacije. *********************************** Oko uslova reklamiranja kontaktirajte administraciju Foruma,besplatne reklame nisu dozvoljene!!! |
idemo dalje:
Enver Izmailov Ukraina,savrsenstvo od tehnike! btw odlicno svira balkansku muziku,radi cesto sa Teodisjem Spasovim i Petrom Ralcevim. Evropski odgovor Stenlija Dzordana :) |
E,ovaj Enver je mnogo za*eban lik.Opasan muzicar.Ubica.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreæe vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava za¹tiæena od strane www.yu-midi.org