![]() |
Evo vam odgovor : GORAN JE KARAO DINA. A POSTO DINO NIJE HTEO DA PRIHVATI TO DETE ON JE NAKON PORODJAJA DETE DAO EDU. TAKO DA JE EDO MAJKA TOM DETETU!
|
Citat:
hahaha |
Goran,Dino i Edo je jedna te ista osoba!!!Znaci da ta osoba kar*na,porodila se i sad je majka!
Sto opet znaci da su Goran,Dino i Edo zenska osoba!Znaci tranvestit!!!! Sto opet znaci da je Gorana,Dina i Edu ka*ao muskarac,pa tako mu ta zena dodje i ped*r!! Neznam gde ovaj svet ide!!??!!! |
u ped*re ;)
|
Iz moje gledne tacke,mislim (mislim znaci postojim)da je Ivan u pravo.Njegovi filozovski rad izgleda mi najrealniji.
|
Nemam vremena da bas razmotrim ovo filozofsko pitanje jer trenutno radim na kloniranju Korga...hahaha!
|
ja mislim da kad se to uzme iz obzira u obzir da je dina i gorana donela roda i da je edo u stvari lezbejka jer je bio u vezi s rodom i goran i dino u stvari imaju dve majke majku Eda i majku rodu,vrlo prosto
|
sve u svemu odlican scenario za spansku seriju ;)
|
ma, kom opanci tom i jerry ;)
|
Nije mogao Goran da kara Dina kad je Gorana vec neko karao,ko,kako i zasto to cemo tek da utvrdimo.
Ja mislim da je dete usvojeno!!! Gorana je neko karao dok je bio pijan i on nema veze sa celom ovom pricom,on je naj vise n.....o u celoj prici. E sad,ja mislim da je Dina neko silovao a on nije zeleo da prihvati to dete,pa se Edo javio na oglas za usvajanje dece,sredio papire,i tako se sve zavrsilo. 'bem li ga!:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org