YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Da li ste sujeverni po pitanju baksisa? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7666)

shown 25.01.2009 15:09

rade upravu si isto sve radim i prolazi 100 posto

RadeKOKI 25.01.2009 15:40

Znas kako kolega svirac007 sto se tice tih ogromnih svadbi po 700 ljudi to sam poceo da izbegavam, mislim moze al to kosta extra zato sto u velikoj masi se dosta profula ljudi koji neplacaju pesmu, ono u guzvi aj jednu-dve pesme, neki placaju a mnogi se svercuju, tako da kad tako nesto naleti odma dupla cena pa sta bude preko, a ove manje svirke tu ima para i nema muvanja da ne plati pesmu tj. da se neko prosvercuje. Ipak ko nema imalo obraza da trazi pesmu i neplati a ostali svi daju onda tu krene prica medju gostima evo trazi i neplati mada i oni sami izmedju sebe prozovu takve tipove, tipa "trazis aj izvadi neke pare"..."mi placamo sta si ti pametan"...znas i sam klasika, oni to sami resavaju, mada su naj sladje svirke do 50 gostiju, brzo ih ispostujes i para jos ako je odabrano drustvance ..
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od milanche007 (Post 68191)
Rade gde si se setio Rajka horizonta,hahhahahaha...

aaaaaaaaah rajko, rajko je lud ko struja, ma slusao sam ga u sto puta dok sam radio sa bendovima na terenu, on ti je klasican show man ono ludovanje po sali, bini, sisa metlu, pravi pizdarije, mada je tp preterano. Al aj cisto sam naveo da netreba ici iz krajnosti u krajnost. ;)

Millan 25.01.2009 16:18

Dok sam radio sa ekipom, imali smo kesu, koju kad dodjemo na posao, okacimo na bubanj i prilazimo redom, mahnemo i kazemo:"Dobro vece keso!", znaci obavezno javljanje kesi!:lol: Eeeee, koiliko je samo para proslo kroz nju....:)
I, naravno klasika, da protrljas po kosi, bradi, dole... To je ono u fazonu, koliko dlaka, toliko i para. Samo treba voditi racuna, ako si obrijan gore i dole, da se ne zajebes.:lol:

RadeKOKI 25.01.2009 16:23

samo si zaboravio pevacicama nedavati da e protljaju dole ;) posto one se obicno zajebu kad povuku brijac sklizne sa noge tj. ode gore ;) pa..... ipak bolje muski to da odrade :D aaaahahahaha

gibanica 25.01.2009 18:22

ako jednom dobijem neki baksis mozda i postanem sujeveran =))

jeftabgd 25.01.2009 18:53

Uvek isto namestam kablove od klavijature do mixete.Imam neku cetkicu kojom cistim prasinu sa klav.i njom malo prodrkeljisem po klavijaturi.Stavljam pare u futrolu od mikrofona(uvek isto).Imao sam ranije sa svakim bendom neke posebne rituale.

Belja_SO 25.01.2009 19:04

ja iskrno kad dobijem prvi baksis i ako je crvna obicno je pipnem i molim boga u sebi da bude jos,a obavezno nosim narukvicu :) to mi je neki trip,kad god mi je ona na ruci ima para :D ... Samo sam se bio sj.bo nisam je nosio dosta duga pa i nije bilo para,al u cetvrtak je vrnuo na ruku i da vidis,diskoteka puna i baksisa fino :)

Trenutno vrijeme na Forumu 02:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org