![]() |
rade upravu si isto sve radim i prolazi 100 posto
|
Znas kako kolega svirac007 sto se tice tih ogromnih svadbi po 700 ljudi to sam poceo da izbegavam, mislim moze al to kosta extra zato sto u velikoj masi se dosta profula ljudi koji neplacaju pesmu, ono u guzvi aj jednu-dve pesme, neki placaju a mnogi se svercuju, tako da kad tako nesto naleti odma dupla cena pa sta bude preko, a ove manje svirke tu ima para i nema muvanja da ne plati pesmu tj. da se neko prosvercuje. Ipak ko nema imalo obraza da trazi pesmu i neplati a ostali svi daju onda tu krene prica medju gostima evo trazi i neplati mada i oni sami izmedju sebe prozovu takve tipove, tipa "trazis aj izvadi neke pare"..."mi placamo sta si ti pametan"...znas i sam klasika, oni to sami resavaju, mada su naj sladje svirke do 50 gostiju, brzo ih ispostujes i para jos ako je odabrano drustvance ..
Dodato: Citat:
|
Dok sam radio sa ekipom, imali smo kesu, koju kad dodjemo na posao, okacimo na bubanj i prilazimo redom, mahnemo i kazemo:"Dobro vece keso!", znaci obavezno javljanje kesi!:lol: Eeeee, koiliko je samo para proslo kroz nju....:)
I, naravno klasika, da protrljas po kosi, bradi, dole... To je ono u fazonu, koliko dlaka, toliko i para. Samo treba voditi racuna, ako si obrijan gore i dole, da se ne zajebes.:lol: |
samo si zaboravio pevacicama nedavati da e protljaju dole ;) posto one se obicno zajebu kad povuku brijac sklizne sa noge tj. ode gore ;) pa..... ipak bolje muski to da odrade :D aaaahahahaha
|
ako jednom dobijem neki baksis mozda i postanem sujeveran =))
|
Uvek isto namestam kablove od klavijature do mixete.Imam neku cetkicu kojom cistim prasinu sa klav.i njom malo prodrkeljisem po klavijaturi.Stavljam pare u futrolu od mikrofona(uvek isto).Imao sam ranije sa svakim bendom neke posebne rituale.
|
ja iskrno kad dobijem prvi baksis i ako je crvna obicno je pipnem i molim boga u sebi da bude jos,a obavezno nosim narukvicu :) to mi je neki trip,kad god mi je ona na ruci ima para :D ... Samo sam se bio sj.bo nisam je nosio dosta duga pa i nije bilo para,al u cetvrtak je vrnuo na ruku i da vidis,diskoteka puna i baksisa fino :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org