![]() |
Nije lose ali kao treca klavijatura na stalku.
|
Da li neko zna koja mu je cena?
|
Evo sad su mi javili iz Rolanda da ce cena biti 999 evr!
|
Nex007 upravu si...ispod je 1000€... tj 999€ je... provjereno ;)
|
Ako je razlika u ceni izmedju GW8 i Prelude 200 Eura a na prvi pogled dodati samo zvucnici sta cini toliku razliku?
|
Kako u čemu je razlika?!
Pa zar ne vidiš da su, osim što su dodali zvučnike, uklonili dugmiće za kontrolu parametara zvuka? I oduzimanje očito košta isto kao i dodavanje! =)) Malo se šalimo, ali ne bi me začudilo da su 'naštancali' viška GW-8, pa im prodaja išla slabo (između ostalog i zbog financijske krize) i sad se odlučili jedan dio sa skladišta 'prepakovati' u "novi model". Ali opet, i ovo je bolje nego ono od prošle godine, kad su na sajmu izbacili "novi" model na način da su E-09 prebojali u bijelu boju (inače je sivo-crn) i tako 'stvorili' E-09W. =)) |
Osim 4 varijacije i 4 introa ima i 6 prelaza!!
Znas ono kad treba da predjes preko ulice pa zebra pa drn drn jaralice!! |
Cim je Roland i ne uzimam ga u obzir ;)
|
Citat:
Ne spominji mi fajlase...njima nije mjesto na forumu muzicara.....nego na forumu Cirkusanata !!!!!! |
licno mislim da je ovo neka teska prevara,roland je bio nekada ozbiljna firma ,danas vise ne...ovo je uzas sta oni nama uvaljuju.naravno docice neki njihov inzenjer i ispricati nam kako je to extre sprava izvanredna,sta reci cak je u klasi m3 ili mozda fantoma x6(ne bih bas da poredim sa g serijom)....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org