![]() |
Ja sam je uzeo pa 800 preprosle 07 ovde u americi blizu chicaga da kucnem u drvo nisam imao problema ljudi , videcemo stace biti, inacesam sam ugradio dugmetaru covek samo povezao 4 zice unutra, neznam zastose to desava tamo to kod vas da nije da salju , kao stoje neko napomenuo , ranije u kraj neke losije nije mi jasno , zasto kad se ubacuju novi os, nesto se promeni znam ja kad sam sa 1.5 os presao na 1.6 da ritmovi neki nisu hteli da rade kao na 1.5 , ince necu ubacivat 2.1 da mi ne izbaci user 1 posto tamo imam svoje ritmove , kazu da neke nove ubaci kad se stavi novi os , mozemi neko kaze nesto oko toga, hvala.
|
Fusch
Izgleda da je Korg poceo da Fuscherira u zadnje vreme sa svojim proizvodima.
Prvo Pa 60/80 pa sad 800 ...ncccc.... nccc.... nccc:-O |
pisani su romani o ovom problemu i jednom zauvjek da zakljucimo nije KORG kriv vec je ljudski faktor problem u prevodu krivac je nepravilno rukovanje sa klavijaturom ali kod nas je jos uvjek po balkanskom sistemu uvjek drugi kriv i nisam ja kriv.....najmanje 20 komada pa800 sam imao za ove dvije godine i ni jedan nije imao ovakvih problema!!!!
|
upravu si druze ljudi svasta ubacuju semplove ,set-ve a ne brisu semplove u sempleru prije ubacivanja novog seta uvijek treba ostavljat 10-15mg memorije slobodne u pa800 a ne dobijes set 68mg pa odma u klav.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org