YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Mixeri (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   yamaha emx 5000 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7361)

Mirsooo 04.01.2009 12:40

ima onaj dynacord cms ali je mnogo skup i mislim da nevrijedi toliko para to ja fakticki ista mixeta kao powermate bez nage..

milanceshow 04.01.2009 15:18

Ja imam veoma pozitivno misljenje o EMX5000.
A bilo je tema ovde o ovoj mikseti.Potrazi te teme i procitaj.........

munjabend 04.01.2009 19:17

ja bas i nemam neko misljenje o emx 5000 radio sam jedno vreme na to cudo i bas nisam odusevljen.dinacord je zakon.

milanceshow 04.01.2009 21:36

Nemojte coveku da pricate da je "ZAKON" ovaj ili onaj,jer to nije sigurno tacno.....

Vule 04.01.2009 21:50

Munjo....zakon ne postoji ni kod mixeta ni kod klavijatura...nigde,sve je stvar ukusa...ja sam od dosta ljudi čuo reči hvale za tu yamahu emx-5000 kao i model 5016cf ali ih nisam probao,što ne znači da neću...na dynacordu radim otkad se pojavio a ne mislim da je najbolji,jednostavno imam u njega poverenja i to je sve,a daleko je on od nečeg "najboljeg"...B-)

bokig800 04.01.2009 22:14

roland e50 bre:)

imam 3 drugara koji imaju yamahu emx5000 i rcf kutije dvosistemske i njima to radi odlicno.Rade i zabavnu i narodnu muziku

Beethoven 04.01.2009 23:43

Trenutno sam u potrazi za dobrim power mikserom i dosao sam do zakljucka da ne postoji ni jedan koji odgovara ali bas odgovara.Svi imaju svoje mane.

A kada ih poredjamo sve sa njihovim manama,PowerMate ih ima najmanje i moze se slobodno reci da je najbolji trenutno.Bolji ne postoji.

Ako nekome treba poredjenje ili detaljnije objasnjenje neka se javi,objasnicu.

Pozdrav.

P.S. Jedino su na PowerMateu sve funkcije "na mestu",ostali imaju toliko nebuloznih i neupotrebljivih stvari da je to strasno.

O ukusima ne raspravljam vec o mogucnostima tj. performansama miksete.

milanceshow 04.01.2009 23:56

Kada se uporedi odnos CENE i KVALITETA,ja licno ne verujem da PowerMate na 1 mestu...;)

Braco19 05.01.2009 00:37

Odkad sam imao tu yamahu emx5000 nisam bio zadovoljan sa njom kao mnogi ali nisam jednostavno ni skuzio sta je problem bio. Ona kad gura 4 kutije radi najbolje i nepali se limiter onda inace. ovo je po mom iskustvu i kazem ako neko ima taj mixer emx5000 i gura recimo 4 EV Sx300 ili 4 EV Zx4 imati ce zvuk solidan da moze odraditi svirku bez problema. Dynacord powermate cu uvijek da cijenim i stvarno jest mixer straha i zvuk daje topal i zato mi se svidja najvise. Kako sam cuo od ljudi sto se inace bave zvukom za koncerte velike svi kazu dobro za dynacord i da mu jest to super sto sa 2 kutije on moze da radi jako dobro gdje ova yamaha nebi nikako mogla. Znaci ako ces da uzmes emx5000 guraj 4 kutije ili dva satelita i dva basa i bit ces zadovoljan svirao na arrenzer ili citav band. Hvala

Vaxter 05.01.2009 00:45

A ja, npr., uopshte ne volim dynacrde!
Imaju mi jako prljav i mutno-muljav zvuk...
Jeste to super da pokriva greshke, ali necu ja da sakrivam greshke, no da radim bez greshke... ;)
Tako da, batalite te priche ovo zakon-ono zakon... ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 05:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org