![]() |
Jesi li koju svirao da bi dao ocjenu od 1-5,ja sam imao jednu od prijatelja kupio je u Beogradu i mogu ti reći da me je iznenadila.A jedan moj prijatelj kupio Original presidenta u Italiji popizdio koliko je gluha jednostavno ne daje ton.
Da li znaš u Beogradu tko ih pravi ,moj je prijatelj kupio u Beogradu. |
Ja ne znam za Beograd...
Do ovog majstora sam slučajno došao,tj. do njegovog broja mobitela. u Irigu sam bio kod prijatelja,ali majstor tada nije bio kod kuće. O tome sam majstoru čuo sve najbolje,i u srbiji od prijatelja ,a i u zagrebu... Svirao sam dallapu dugmetaru ,koju je preradio u klavirnu. To je napravio vrhunski. |
Pozdrav,evo pogledaj ponudu koju sam dobio za presidenta direktno iz Italije napravi usporedbu cijene jedne i druge harmonike,i usporedbu cijene harmonike rađene u Srbiji.
Ja mislim da je razlika u cijeni velika,a da li je i u kvaliteti to treba vidjeti i usporediti. |
Joco,
Mozes li mi poslati tu ponudu jer sam jako zainteresovan za nabavku jednog Guerrin-ja. |
Neko se raspitivao za Stevu iz Iriga,njegova harmonika guerrini prezident oro elegant-dugmetara kosta 3500e(rucni rad).Otvorio je prodavnicu u Novom sadu
|
kupio sam harmoniku od majstora stevana i mogu reci samo najbolje ,radim profesionalno i nemam nikakvih primjedbi odlicna je.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org