![]() |
Probaj prvo skinuti neki antivirusni i skenirati kompjuter.
Ili probaj napraviti disable na firewall-u i onda probati MSN. |
probao sam so disable ali nece,a kazem nece ni da skinem antivirus kad upisem free download antivirus i kad pritisnem enter i ispagja sama se gasi mozilata znaci da je ozbiljan virus
|
Restartaj kompjuter i pokreni ga u safe modu. Ali izaberi opciju Safe mode with network i onda probaj napraviti download.
|
De ti fino uradi novu, cistu instalaciju Windowsa i zajebi to trazenje uzroka problema, svakako ti je to sve otislo u aut. Dzaba gubis vrijeme a i taj sistem nikada vise nece biti kako valja. Poslusaj me, ustedi sebi nerviranje i muku.
|
Do tad dok neuradim preinstaliranje windowsa ko moze mi pomoci da mi da nekako antivirus posto nemogu da skinem
|
Ako ne možeš skinuti virus pitanje je uopće možeš li skidati išta drugo?Preeporučujem ti kompletnu reinstalaciju sistema, i kad konačno sve instaliraš i podesiš instaliraj program Acronis True Image Home i napravi backup cijele particije.U slučaju bilo kakvog problema samo vratiš sistem u vrlo kratkom vremenu.Za sada možeš probati i s Sistem Restore-naravno ukoliko ti je uključen.Nađi točku kada je sve radilo Ok i pokušaj vratiti.
|
Probao sam odma sa system restore ali nece, preinstalirati cu ga sutra verovatno je virus neki.ipak hvala svim.pozdrav
|
Obavezno reinstall celog sistema. Ko zna sta si sve zapatio...
A cudi me da ti je NOD32 propustio zarazu... ja ga koristim i vala me je svaki put sacuvao... |
kuznaj sta je ovo
|
zasto jednostavno ne uradis reinstal windowsa?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org