YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Ej ljudi zašto se ne napravi chat soba (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=704)

cevap 07.02.2006 09:04

Burazeru, ne morash ubacivati chat koji se implementira u ovaj portal, mozesh negdje naci skriptu koja ce biti nezavisna od samog portala, i da se otvara u novom prozoru. Hakeri onda iako srushe chat nemaju pristup samom portalu i databazi.

Vaxter 07.02.2006 13:40

@yu-midi
Da...
Zaboravio sam glavni razlog zbog kod smo izbacili IRC... :(

@cevap
Naravno da ne mora!
U sushtini, ne mora uopshte da postoji nishta na sajtu osim naziva servera i sobe... :)

Shto se hakera tiche...
Hm...
Imamo mi tu i nekih mnogo gorih problema od IRC-a... :(
Neshto smo pokrpili, a za ostalo ima malo vishe posla, a nedovoljno vremena... :(

triton_Extreme 08.02.2006 07:42

@yu-midi
Cao miodrag
kad ja budem na msn onda cu ti ja reci staces uraditi, da ti nemaju hakeri chanche da ucu u sajt i naprave stete!!!!!!!
pa se cujemo.....
cao pozdrav

yu-midi 08.02.2006 10:09

@Elvis
Cucemo se ovih dana sam pravo zauzet !

Budisa 09.02.2006 00:49

LJudi mislim da Chat i nije najbolje rjeesenje za ovaj seit, zato sto ce se Forum zanemariti vise ce ljudi komunicirati na chatu . za mene ovaj forum je nissta najbolje, stvarno moze doci od koristi.,al ipak administrator neka odluci njegv seit njegova odluka.Pozdrav

Vaxter 09.02.2006 15:47

Slazem se!

Miodrag i ja smo pre par dana prichali o tome, pre dan-dva, i slozili smo se da ga verovatno necemo ubacivati.

To ipak nije ono shto nema treba, a kao shto budisha kaze, forum ce biti zanemaren...

Ako se forum zanemari, gubi se i uloga sajta, a to je shto vishe potrebnih informacija na jednom mestu!

@TritonLe
Ne vidim da si mi poslao informacije koje sam te zamolio da poshaljesh...
Svejedno, odustali smo od IRC-a, tako da nema veze...

klavijaturista 09.02.2006 17:05

Ok ljudi vi znate što je najbolje za ovaj sajt ja sam samo pitao.
A imate i pravo ako se chat ubaci šta ce nam onda forum mislim to je odluka glavnoga
administratora.
:D

Vaxter 09.02.2006 17:16

Shto se mene tiche, umrtvljavanje foruma i jeste glavni problem...
Miodrag brine brigu i zbog hackera, mada shto se mene tiche IRC ne bi bio najveca rupa koju imamo...

Ima ih mnogo gorih, a ja nemam vremena da ih pokrpim...

triton_Extreme 10.02.2006 07:46

@Vaxter
Jarane izvini nisam imao vremena!
ja sam mislio da postavimo link na sajtu chat i da doce onda ovaj chat externo mislim nema veze sa sajtom!
ali nema veze aj cu da vidim sa miodragom....

Pozdrav Elvis

Vaxter 13.02.2006 20:15

Kao shto rekoh...
Teshko da postoji shansa da ubacimo chat...
Budisha je dao dobar razlog...

Trenutno vrijeme na Forumu 05:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org