![]() |
Ima tu raznih varijanti.............
1-Uzmi aranzer i odsviraj neku svirku pre ekskurzije i eto para za seks........... 2-Radi malo ko zigolo i eto para,ekskurzije i aranzera................. 3-Idi na ekskurziju ,pa naplacuj seks ribama i bice aranzera.............. zadnja solucija......Uzmi te pare sto ti roditelji daju za aranzer ili ekskurziju,pa daj pare pod kamatu i samo ga ručno obradjuj,a pare se samo mnoze........;) |
Jarane...Uzmi pare,kupi sebi PA50 ionako si mi pričo da počinješ svirati u bandu...
Što se tiče sexa podsjeti se našeg razgovora a biće ih još više,kod one ima da ga umočiš samo tako...Batali jarane ekskurziju tamo ćeš se samo potrošiti i doći kući praznih ruku a klaviaturu ćeš imati stalno čak je moreš i kasnije prodati...ja nikad nisam stavljo NIŠTA pred muziku a provod mi je bio zadnja rupa na sviralu...Investiraj u ono što znaš da će ti se povratiti,ja sam počeo sa Rolandom D-10 a danas imam da ti ne pričam šta sve,ali sam sve investiro u muziku i izplatilo se...A ti sad vidi,hebeš ekskurziju već se hvati klaviature i na vježbanje,nebil kroz koju godinu odpratio gagu,pa da vidiš onda da se isplati,pozdrav! |
Vidi 'vako.... Para ce biti, a samim tim i opreme!
16 godina imas samo jednom. Uzivaj dok mozes! Uspomene sa ekskurzija ne bih menjao za dva kompleta opreme!B-) |
Odluka je samo tvoja...a ima i ona narodna...@ebo ne @ebo,@rcu vreme prolazi...a aranzerima padaju cene...:lol:
|
I ja sam za ekskurziju.Bice i vremena i para,za sve ostalo.
|
Hehehehe... vidis sta je iskustvo!;)
|
Ekskurzijeeeeeeeeeee....:):):)
U tim godinama ko sto si ti sad, isli smo u Kranj, Ohrid... Uhhhhh...kad se samo setim... Ne dozvoli sebi da propustis takva "druzenja" sa skolskim drugaricama! Verovatno bi ti to bila prva ozbiljnija ekskurzija, te destinacije se ne propustaju, veruj mi... Kao sto su ti mnogi rekli, za klav ima vremena...mozes da sacekas jos npr.godinu dana, a do tada cena pa50 ce da padne, drasticno! |
Ja nisam iso na ekskurziju u osmom razredu ove godine znaci jer su mi roditelji rekli da cu dobit ozvucenje ako ne odem, a vec imam pa50! Sto se tice provoda mojih jarana na ekskurziji, nit su se fino proveli, nit su sta kresnuli..........ali ti si srednja skola, mmozda se nesto i javi... na tebi je da odlucis jarane
|
MA pusti pa50 odi na ekskurziju tko zna kad ces opet imat priliku,a za pa50 ce se jos naci koja kinta,da je pa800 u pitanju tu bi onda mozda koja zenska pala al ovako na pa50 se slabo pale:lol::lol:
|
sad ce opet poceti prepucavanje ko i prije......izmedju aranzera.......pa normalno znamo SVI da je pa800 bolji od pa50 i nema dalje.........ako ce klavu za pocetak onda pa50...ionako, kolko bi mu trebalo para tek da uzme pa800?
na nasem kolegi je da odluci |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org