![]() |
FAP 13 najsigurnije unistava.Vrlo pouzdano....;)
Ostane kao postanska markica. |
druze mislim da to mozes sve na pa 500 da resis.tebi je sad pa 500 kao midi kontroler.e sad treba videti taj user ptrogram na pa 500 na kom ti idu boje sa tr-a,tu treba pogledati oktave...takodje verovatno i velocity se moze stelovati na pa 500,zato sto i na pa 500 verovatno postoje boje koje imaju velocity.ne znam da li si me shvatio,pokusao sam da ti objasnim najprostije sto sam mogao.;)
|
Eeee,
hvala prijatelju Milanche007!;) pokušat ću još i to, pa ću vidjet ako ina koji način će to funkcionirat, jel malo mi je bez veze da dižem na TR-u zvukove za Oktavu, jel onda dok sviram na njemu, onda su previsoki. A ovako na pa 500, za oktavu niži:mad: Srdačan pozdrav. Svirko |
sigurno da moze zato sto je moj drugar imao triton rack i a VA7 mu je bio kao midi kontroler.sa rack-a je vukao bubnjeve i boje i na rolandu je radio sve komande,octave za stringove,eto i cuveno transpose...i sa VA& menjao boje na rack-u.samo ti to malo iscackaj na sintu i bice sbe reseno.pozz
|
al sam se ispromasivao dok sam kucao ,UZAS:D
|
Citat:
|
Sve OK!;)
I još jednom hvala! Btw, baš sam evo danas krenuo malo sa preslušavanjem raznih setova, pa ću složit neki po svom ćefu, koji će naravno bit i na downloadu. Svirko |
ako iko bude bacao ikakvu klavijaturu kroz prozor javite mi..ja bi uvatio koju :D
|
hahahhahahhah
=))=))=)), ovo je dobro!!!! Svaka čast Gibanica!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org