YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Novi Hit :) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6886)

krema 30.11.2008 01:14

fuj .... nema sta, pevachsnicla je No1 a pesma pravi hit :)

hajro 30.11.2008 02:25

hm pa i neznam sta bih tacno htio raci osim toga da mi koji smo u takvoj situaciji koji radimo taj posao pratecih muzicara i da nam je potreban novac i tezga.ja licno koji sam nekada iskljucivo po eminnetnim lokalima prezentirao Rej Carlsa ,Luisa Armnstronga,Steve wondera,Karlos Santana i normale do Zdravka COlica Olivre Dragojevivica Bore Corbe pa do Sabana Saulica i velikana SAFETA Isovica stigao sam i do Mare i njezinih Lola i glej cuda glej saltanja nevjerovatno ,u Becu smo prateci orkestar gdje gostuje Rifat Tepic, Hakala,moj orkestarski pjevac koji je izuzetno kavalitetan pa i poznat Mensur Lemes Mesko pa i ja koji imam neki svoj hit 94 godine "Samo za nju koja nije tu" negdje u sredini programa nastupa MAra i Dervenske Lole, sudeci po ovacijama i odusevljenju publike mislio sam da je u pitanju Brena ili Roberta Fleck.poslije toga jos nekim prilikama sam na vasarima imao priliku da nastupam sa Marom i njezinim Lolama,Ilijom i Markom Begicem te sa Bracom Babajicem pa vam moram priznati da sam apsolutno zaboravio za "REY CARLSA ,ARMNSTRONGA I WONDERA
a vi zakljutite zbog cega mi se to dogodilo.

Burli 30.11.2008 03:18

Ja zaključujem da ti se to dogodilo zbog para, a ako si zbog Mare i Derventskih Lola zaboravio Wondera, Santanu, Rej Čarlsa ja ti se divim!!!

Qq majko dokle smo došli...:(

Belja_SO 30.11.2008 04:51

al ljudi ovo je smesno,ako to moze neko slusati e kud vodi ovaj svet. Znam da imaju oni svoju publiku ali trese mi se lada i adidas dimije mislim .. al ok svako ima pravo na svoje misljenje,to cenim i postujem. tako da nikako nisam hteo nikog da podsmevam

milanbugi 30.11.2008 10:42

Odeeeeeeeeee sve u p.... mat.....! Kad ovakvi rade.

muharika 30.11.2008 11:49

Rekao bih, dok je vecina nas, da oprostite na izrazu, "srala u gace" oni su uveliko radili svoj posao.
Vrijedno je primjetiti da su mnoge licnosti "njihovog doba" svirajuci i pjevajuci vrstu muzike kojom se vecina nas bavi, nestali sa mape, nema ih!!!
Oni su se odrzali, i vecina bendova koji sviraju tu vrstu muzike, neko je vec pomenuo Begice i Babajice.
Sam Ramo Legenda i njegova licna karta "Gara", je bivsi svirac "Kalesijskih Zvukova".
I, ma koliko on dobro pjevao, ni njega nema na mapi, a veoma friskog datuma je decko!!

Prije par godina u Njemackoj smo svirali svadbu, ne znajuci da ce biti i izvornjaci tu.
Sta se desava, pocinjemo muzicki program koji pristoji za svadbu, ali je publika nekako mrtva. Ne tipicno za svadbu!
Nakon nekih sat vremena, domacin pridje mikrofonu i najavi da je iznenadjenje spremno, i pozva grupu da izadju. Izlaze na binu 2 violine, 1 sargija, bubnjar i pjevacica.
U sali haos, pocese prvi taktovi, vjerujte mi na rijec, ljudi trce sa GUTAMA para i kite izvornjake.
Njihov nastup je trajao nekih sat-sat i po, pokupise lovu i odose.Slobodno procijnjeno sa 4-5000,-€!!!
Mi nastavismo "nasu" muziku, nas bilans na kraju svadbe je bio blizu 1000,-€ baksisa a svirali do iza ponoci.

caka012 30.11.2008 11:58

Obzirom da je na forumu strogo zabranjeno vredjanje i omalovazavanje po bilo kojoj osnovi, izostavicu svoj komentar na ovu (i ovoj slicnima) pesmu.

Jedino bih zamolio sve clanove foruma (racunam - svi ste muzicari) da uz ovakve izopacene tvorevine, stvorene za uzimanje para od izvesnih drustvenih struktura koje imaju prilicno sumnjiv mentalni sklop, nikada ne stavljaju rec "IZVORNA", jer svi znamo sta je izvorna muzika.

Izvornu muziku treba gajiti, bez obzira koju vrstu muzike volite i slusate, jer to je deo onoga sto se zove "kulturna bastina".

Ovu "Ladu" ne treba gajiti, to treba tretirati jakim herbicidima i odstraniti iz nase baste. Ko voli-nek' izvoli ali, molim vas, bez onog "izvorna".

mpdzprod 31.07.2009 16:07

izvorne kalesija

ja kad ovo cujem odma dobijem neku agresiju i odma mi se tuce..
i slomio bih sve oko sebe. tako me iznervira ovo... :mad::mad:
:mad::mad:
HILFEEEEE

ERKOOO 31.07.2009 16:17

Ubi ova kalesija...haha!

AndrijaGM 31.07.2009 16:58

U dve reci - Blagi ocaj :(

Trenutno vrijeme na Forumu 14:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org