YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Imate li STYLING? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6726)

Marco7 18.11.2008 23:33

Mykeli drugi klavijaturista nije obukao bele pantalone!20% od dnevnice :D

mykeli 18.11.2008 23:38

1 Privitaka
...

mykeli 18.11.2008 23:39

Ma budala...upovracao ih...=))=))

Marco7 18.11.2008 23:41

U tom slucaju 20% od dnevnice i 20% od baksisa =))

No.1 19.11.2008 21:32

Miki ti bassiras u bandu?

Beethoven 19.11.2008 21:48

Stavio sam prvo samo smilea pa reko posle da se ne protumaci pogresno...Smejem se jer se secam jako smesnih momenata koje sam imao prilike da dozivim sa ovim ljudima sa Mykelijevih starijih slika (pa i samog Mykelija) Joooooj...:))

Znaci,medalja za sve ove ljude...Tvrdim da 99% foruma ne moze ni da zamisli sta se moze doziveti sa ovim ljudima...A najgluplje od svega je sto vise nisu takvi...:( Sada imaju jos godina,valjda su se sa godinama i uozbiljili i ja im sada i u oci kazem da me nerviraju jer prosto nemoz' danas biti ovakav a sutra onakav,ili jesi ili nisi...Nedostaju mi takvi,ludi,otkaceni...

A da ne ispadne da sam omasio temu,isti ovakav crveni kombinezon sa Mykelijevih starijih slika sam imao prilike da nosim i to ponosno.Jos uvek nije dokazano ali mislim da je bio bas Mykelijev!!!!!:)) Nemojte me drzati za rec...

Znam samo da je bilo puno dlaka od kose na njemu...na ramenima...kad sam ga uzeo...Perut... I fleke od gela i ulja za kosu... I najvaznije...U dzepu sam nasao cheshalj... Jooooj...:))

Na kraju,kad je o Mykeliju i ostalima rec,nedostaju mi,najiskrenije...:(

Pozdrav.

jeftabgd 25.11.2008 02:22

I ja se rado secam tih 90-tih,godina kad su bili ti kombinezoni aktuelni.Svi smo ih nosili i izgledali kao osoblje neke perionice automobila.=))

Belja_SO 25.11.2008 03:40

Znaci Mykeli takve iste kombinezone,dobro nisu bash potpuno isti,imali su na sebi malboro i valjda je pisalo orkestar ruzmarin je nosila ekipa od mog tjaleta(harmonikasa):).. skroz do j...
A sto se tice nekog stylinga u vezi mene,pa kad je svirka tipa folkoteka kafic,uglavnom farmerke-duks zavis, a naravno zna se ozbiljnije svirke sulja pantalonice sako :) sve zavisi :). Al uglavnom kao celini,mislim na bend nikad nismo u uniformama nasim :) to se retko kad desava :)

BasariStudios 25.11.2008 04:20

Nemam sta posebno reci samo znam da sam dosta zenidba svirao u farmerke
a mnogo puta u kafane i u trenerkama sam svirao.

Vule 25.11.2008 04:40

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 60048)
I ja se rado secam tih 90-tih,godina kad su bili ti kombinezoni aktuelni.Svi smo ih nosili i izgledali kao osoblje neke perionice automobila.=))

I svirali aktuelne hitove 200 na sat i Gori More tope se planine...:lol:...o Majko mila samo kad se setim...:lol:=))

Trenutno vrijeme na Forumu 08:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org