![]() |
Samo ugasis klavijaturu i ponovo ucitas svoj set, nema vise onih koje si naknadno ucitao, nadam se da sam pomogao...:)
|
moze to sve da se odradi na klavijaturi samo je malo uvrnuto...NIJE MNOGO ,SAMO MALO....ovako:prvo odaberi semplove koje hoces da imas.moras da zapises(npr na papir).pa sad harmonika ti je na A21 i kad otvoris onaj OSC pise ti npr RAM 14 sopran harm.......moras da vodis racuna gde je koji sempl bio jer ako ne budes ucitavao neke smplovve pre tog 14-og onda ti ta harmonika nece biti 14 vec npr 8,9 nij nie vazno a na 14 ce ti doci neke gajde i zeznuo si se...e sad ucitaj redom semplove jedan po jedan koji hoces snimi novi KSC i resio si problem....eto ako ti nesto ne bude jasno pokusacu jos detaljnije da ti objasni ako ti neko ne objasni jednostavnije..pozzzz
|
Ahahahahaha boze dragi...brale:
Fino idi u Sampling menu, i nadji svaki KMP koji ti ne treba, onda fino na DELETE brisi jedan po jedan al ne zaboravi da ukljucis DELETE SAMPLES TOO znaci da brise i Samples od taj KMP...al prvo skontaj koje ti KMP ne trebaju. |
Da, znam da pita za TR,pa to GALA,ja tako radim jer drukčije nisam uspeo a da nebude mnogo komplikovano.No ako je neko uspeo dugačije-jednostavnije neka napiše probaćemo.........što da ne.A naravno da može i na samoj klavijaturi kao što kažu kolege Basari ... i Milanche.... , no izgleda mi jednostavnije ovako preko kompa.Pa neka proba kako choće.POZDRAV.
|
A, za koju klavijaturu ti to Nedime...:D
|
eto nedim ti je isto to objasnio samo sa druge strane:D
|
Za bilo koji Triton.
|
nedim ti je to objasnio kao oni profani na fakultetu imas to imas to eto kolege tako se to radi,e sad sto pola nije shvatilo o kojim se terminima radi nema veze:D
|
Pa Milance ja sam mu objasnio KAKO se to radi al nemam nameru valjda
da sednem i pisem Manuale ovde...ako on nezna sta je Sampling il Delete ne verujem da bi sad mogao da sednem i da ga ucim 6 godina ono sto ja sve znam...pretpstavljam da on ima predstavu o cemu se radi i zato odgovor je bio samo tako cist o vezi toga i nista okolo. |
a sta ako nema predstavu?:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org