![]() |
Ne komplicirajte stvari, Miki je vec objasnio, idi u Media i Erase i izbrisi sve
onda sve to SAVE i gotovo, nema tu nikakve filozofije, po navici sve ovdje iskompliciramo ko da bog zna sta je. |
Evo sad sam probao onako kako je MIKI napisao,al fora je u tome kad ja sve to izbrišem i odem na SAVE-All on meni nazad vrati sve ritmove koje sam izbriso
|
Citat:
|
Ajd ja vas molim ako neko može da mi uradi takav jedan prazan set pa da mi pošalje na e-Mail,jel meni stvarno nikako to neuspjeva,probao sam sve kompinacije i ništa,jedino mi preostaje da ponovo stavim OS,al to mi nebi bilo sretno rješenje.
Hvala i pozdrav. |
ej ljudi ja prodajem prazan set,ako kome treba ,100 eura prazan set....hehehe
|
Na pa 80 ide ovako, ides na DISK, pa na EREASE, na hard disku onda biram sta cu brisati, stisnem F1 pa se prebaci sa hard diska na disketu, ponovo stisnem i pise mi CARD, stisnem jos jednom i pise SSD i imam ponudjeno
GLOBAL PERFORM PROGRAM STYLE , onda otvoris global pa pobrises sve, otvoris perforance i pobrises i bit ce ti <empty!> sva mjesta < empty !> <empty!>, isto tako i sa programom ako zelis obrise se... sad trebalo bi da je slicno i u te tvoje klavjeture... pokusaj pa javi</empty!></empty!> |
Izbrišem ja sve to,al fora je u tome što su ritmovi i dalje učitani,makar ja sve to izbriso,a probavo sam i ugasit pa upalit kljavu....al isto...probavo sam i sa onom kvačicom za zaštitu od brisanja....al ništa.
|
empty style
Mozda si pokupio nekakav virus sa setom koji si unosio prije u klavijaturu,ako je tako moras novi Os i Resource.Ovo pisem iz iskustva jer se meni tako desilo prije
i problem je nestao nakon unosenja novog Os i Resource. |
Ne postoje Milane nikakvi virusi na PA1X, ni na PA80, a niti na bilo kojem drugom hardverskom muzickom instrumentu. Virusi jednostavno nemaju nikakvu mogucnost da bilo sta tu urade, niti mogu uopste doci u jedan muzicki instrument. Ne bih da ti sada nasiroko obrazlazem zasto je to tako jer nije ni tema u vezi sa tim ali to je klasicna dezinformacija koja se siri internetom kao lavina, pa si je i ti negdje pokupio kao "tacnu" informaciju.
|
što se tiče tog mog seta...rješio sam taj problem prije par godina ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org