YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Empty SET (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6597)

BasariStudios 10.11.2008 16:34

Ne komplicirajte stvari, Miki je vec objasnio, idi u Media i Erase i izbrisi sve
onda sve to SAVE i gotovo, nema tu nikakve filozofije, po navici sve ovdje
iskompliciramo ko da bog zna sta je.

vingula 10.11.2008 17:58

Evo sad sam probao onako kako je MIKI napisao,al fora je u tome kad ja sve to izbrišem i odem na SAVE-All on meni nazad vrati sve ritmove koje sam izbriso

Enes-am21 14.11.2008 11:28

Citat:

Originalno postovano od mykeli (Post 57327)
Media > Erase > All > Open > Style > Open > obelezis User01.sty pa Erase Ok i obrisao si ceo User 1...tako uradis i sa User 2 i 3 i posle ceo set SAVE bez usera i sve je prazno...
Umesto Style otvoris SOUND i tu sve obrises...
I na kraju obavezno snimaj set!

Pa to treba da ti uradi Resurs fabricki...ako nece onda "pregazi" OS na klav, pa ubaci Res...

ovo mora da bude rjesenje, sto posto...

vingula 14.11.2008 11:48

Ajd ja vas molim ako neko može da mi uradi takav jedan prazan set pa da mi pošalje na e-Mail,jel meni stvarno nikako to neuspjeva,probao sam sve kompinacije i ništa,jedino mi preostaje da ponovo stavim OS,al to mi nebi bilo sretno rješenje.

Hvala i pozdrav.

GALA 14.11.2008 12:50

ej ljudi ja prodajem prazan set,ako kome treba ,100 eura prazan set....hehehe

gogspa80 14.11.2008 13:25

Na pa 80 ide ovako, ides na DISK, pa na EREASE, na hard disku onda biram sta cu brisati, stisnem F1 pa se prebaci sa hard diska na disketu, ponovo stisnem i pise mi CARD, stisnem jos jednom i pise SSD i imam ponudjeno
GLOBAL
PERFORM
PROGRAM
STYLE
, onda otvoris global pa pobrises sve, otvoris perforance i pobrises i bit ce ti <empty!> sva mjesta < empty !> <empty!>, isto tako i sa programom ako zelis obrise se... sad trebalo bi da je slicno i u te tvoje klavjeture... pokusaj pa javi</empty!></empty!>

vingula 14.11.2008 14:14

Izbrišem ja sve to,al fora je u tome što su ritmovi i dalje učitani,makar ja sve to izbriso,a probavo sam i ugasit pa upalit kljavu....al isto...probavo sam i sa onom kvačicom za zaštitu od brisanja....al ništa.

Milan_Canada 14.08.2013 14:10

empty style

Mozda si pokupio nekakav virus sa setom koji si unosio prije u klavijaturu,ako je tako moras novi Os i Resource.Ovo pisem iz iskustva jer se meni tako desilo prije
i problem je nestao nakon unosenja novog Os i Resource.

tranzit 14.08.2013 14:35

Ne postoje Milane nikakvi virusi na PA1X, ni na PA80, a niti na bilo kojem drugom hardverskom muzickom instrumentu. Virusi jednostavno nemaju nikakvu mogucnost da bilo sta tu urade, niti mogu uopste doci u jedan muzicki instrument. Ne bih da ti sada nasiroko obrazlazem zasto je to tako jer nije ni tema u vezi sa tim ali to je klasicna dezinformacija koja se siri internetom kao lavina, pa si je i ti negdje pokupio kao "tacnu" informaciju.

vingula 14.08.2013 14:51

što se tiče tog mog seta...rješio sam taj problem prije par godina ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 01:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org