YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg PA80 Novi Operativni Sistem (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=641)

hrci 25.02.2006 14:16

Oni Vec Rade OS ako mi ne Posaljemo Pismo odnosno Molbe sta nam je Potrebno svi Pusimo, oni ce na kraju samo za Svabe i Amerikance da isprave Greske a nas ko jebe zato sto nismo nista trazili i opet cemo na kraju da Kukamo..
Mislim vi znate sta nam je najpotrebnije kao Funkcija Bass + Chord i Lower, oni to nece ni Uradit ako neko ne Zatrazi, neka mi neko napise Pismo na Engleski a ja cu da Saljem non stop Korgu dok nedobijem odgovor.

Pozdrav!

Hrci

gorpet 25.02.2006 17:28

Veliki je nedostatak odsustvo funkcije "CopyParameter" koja bi omogucila da se parametri sa nekog Programa jednostavno kopiraju na drugi a ne da se 3 godine prekucavaju-sto je totalno neprofesionalno. Zatim, mogucnost da se od takta??? do takta??? obavi promena velositija za odredjen broj??? (ovo su sve funkcije sa sekvencera Korga X3 i N364).
Najslabije je resen sekvencer i trebalo bi dodati nekih stvari pa bi se vecina operacija oko pravljenja ritmova obavljala upravo na samoj spravi.

hrci 25.02.2006 17:47

@gorpet

Pisi Pismo Korgu ovde neces nista Postic Kukanjem, ako hoces da napises za mene da Slozis ljepo na Engleski pa cu ja Poslat Korgu.

Pozdrav!

hrci
:lol:

hrci 25.02.2006 17:48

Citat:

Originalno postovano od hrci
Oni Vec Rade OS ako mi ne Posaljemo Pismo odnosno Molbe sta nam je Potrebno svi Pusimo, oni ce na kraju samo za Svabe i Amerikance da isprave Greske a nas ko jebe zato sto nismo nista trazili i opet cemo na kraju da Kukamo..
Mislim vi znate sta nam je najpotrebnije kao Funkcija Bass + Chord i Lower, oni to nece ni Uradit ako neko ne Zatrazi, neka mi neko napise Pismo na Engleski a ja cu da Saljem non stop Korgu dok nedobijem odgovor.

Pozdrav!

Hrci

:cry:

Korgminator 27.02.2006 19:10

hrci, kako znas da rade na novome OSu za PA80?

skoric 27.02.2006 20:21

Pa80 os

Adrijane ja imam Korg PA80 o.s 3.06 ako ti neshto znachi POZ

hrci 27.02.2006 23:13

Citat:

Originalno postovano od Adrijan-KorgPA80
hrci, kako znas da rade na novome OSu za PA80?

Pa Cuo sam da rade, Zbog Toga sto se jos u Italiji i Njemackoj Proizvod, dali je Bolje da Pismo Saljemo u Italiju ili?

Vi meni samo slozite a ja cu da Saljem, ajde ti Adreijane ti si pametan Momak.

Pozdrav!

Hrci
:lol: i

Korgminator 28.02.2006 00:43

ok hrci

dodat cu te na msn

Ja koliko znam slao sam prvi email u Italiju

hrci 28.02.2006 04:54

Envere javi se kad imas Vreme.

yu-midi 28.02.2006 08:10

@ Hrci
Pismo smo poslali i dobili smo odgovor, sada nam preostaje samo da sacekamo i da vidimo sta ce da urade,mislim da je sve ukratko objavito kako i sta i.
Kada smo raspravljali kako i sta, prosli put si bez potrebe se naljutio zato sto je samo tebi potreban portamento i samo bi to htjeo da trazis od njih neosvrcuci se na druge clanove i njihova misljenja,sada je kasno za nesto da se radi bar u ime Yu-Midi-a dok se nevidi sta ce biti sa novim OS.

Trenutno vrijeme na Forumu 22:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org