![]() |
Oni Vec Rade OS ako mi ne Posaljemo Pismo odnosno Molbe sta nam je Potrebno svi Pusimo, oni ce na kraju samo za Svabe i Amerikance da isprave Greske a nas ko jebe zato sto nismo nista trazili i opet cemo na kraju da Kukamo..
Mislim vi znate sta nam je najpotrebnije kao Funkcija Bass + Chord i Lower, oni to nece ni Uradit ako neko ne Zatrazi, neka mi neko napise Pismo na Engleski a ja cu da Saljem non stop Korgu dok nedobijem odgovor. Pozdrav! Hrci |
Veliki je nedostatak odsustvo funkcije "CopyParameter" koja bi omogucila da se parametri sa nekog Programa jednostavno kopiraju na drugi a ne da se 3 godine prekucavaju-sto je totalno neprofesionalno. Zatim, mogucnost da se od takta??? do takta??? obavi promena velositija za odredjen broj??? (ovo su sve funkcije sa sekvencera Korga X3 i N364).
Najslabije je resen sekvencer i trebalo bi dodati nekih stvari pa bi se vecina operacija oko pravljenja ritmova obavljala upravo na samoj spravi. |
@gorpet
Pisi Pismo Korgu ovde neces nista Postic Kukanjem, ako hoces da napises za mene da Slozis ljepo na Engleski pa cu ja Poslat Korgu. Pozdrav! hrci :lol: |
Citat:
|
hrci, kako znas da rade na novome OSu za PA80?
|
Pa80 os
Adrijane ja imam Korg PA80 o.s 3.06 ako ti neshto znachi POZ
|
Citat:
Vi meni samo slozite a ja cu da Saljem, ajde ti Adreijane ti si pametan Momak. Pozdrav! Hrci :lol: i |
ok hrci
dodat cu te na msn Ja koliko znam slao sam prvi email u Italiju |
Envere javi se kad imas Vreme.
|
@ Hrci
Pismo smo poslali i dobili smo odgovor, sada nam preostaje samo da sacekamo i da vidimo sta ce da urade,mislim da je sve ukratko objavito kako i sta i. Kada smo raspravljali kako i sta, prosli put si bez potrebe se naljutio zato sto je samo tebi potreban portamento i samo bi to htjeo da trazis od njih neosvrcuci se na druge clanove i njihova misljenja,sada je kasno za nesto da se radi bar u ime Yu-Midi-a dok se nevidi sta ce biti sa novim OS. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org