YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Extreme USB Key (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6279)

Alix 19.10.2008 04:42

Momci svaka čast...Evo idući tjedan dajem Classica i dolazi Extreme pa ću da ga isprobam...U Ponedeljak stiže i MOSS i mislim da mi je to za života dosta...Inače ja sam razmišljo da bi SD karticu "zaplombiro" tako što bi je stavio u slot i sa pištoljem za vruće ljeljenje (vrući ljepak) zaljepio i tako je nebi niko mogo izvaditi-ipak nebi da rizikujem kad ne moram...Pa me sad zanima jel moguće poslije kad bi htjeo da zamjenim set,da stavim USB key i sa njega da napravim COPY/PASTE na karticu,da bi mi kartica igrala ulogu kao nekog "hard diska" u bukvalnom smislu...Hvala na odgovorima!

Marko_kraljevic 19.10.2008 05:50

triton extreme koristi CF (compact flash) kartice i MNOGO brze ucitava sa nje nego sa usb,jer extreme ima USB 1.0 (mnogo sporija od sadasnjeg standarda USB 2.0 )

x3meSRB 19.10.2008 11:36

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 53893)
...Inače ja sam razmišljo da bi SD karticu "zaplombiro" tako što bi je stavio u slot i sa pištoljem za vruće ljeljenje (vrući ljepak) zaljepio i tako je nebi niko mogo izvaditi-

hehehehe pa shta ako ti se svidi neka boja pa hocesh da je ubacish u tvoj set, a zar ostavljate klavijature da vam svako dira??? ja sam jednom ostavio i uzeli su mi set, tako da retko kad ostavljam instrument,a shto se tice lemljenja vrucom plastikom kolega me podsetio na jednu staru izreku >> poklopeno mleko macke ne lokaju (piju)>>> :D

Alix 19.10.2008 12:54

CF???...Ne znam što mi ljudi rekoše da koristi SD kao TR...E sad jedni tvrde da imaju SD a jedni da CF...Koja je sad kartica u pitanju?A što se tiče ostavljanja instrumenata---Pa moram nekad otići nešto pojesti na tezgi ili ako naleti kakva mlada maca da izađem s njom malo vani na jedno stiskanje i "fatanje"...Inače sam jako rukopipljiv;):D

dalabu 19.10.2008 12:59

CF

Alix 19.10.2008 13:02

Hvala na brzom odgovoru...Imam baš CF-karticu 1GB iz Canonovog fotoaparata koji više ne radi ako je to ta prava...

x3meSRB 19.10.2008 15:22

ja sam imao tu klavijaturu i koristio sam klasicne SD kartice a moze i svenovije koje imaju adapter za SD, SD kartice koristi 6600 i takvi stariji telefoni lako se nalaze i jeftine su.

skoricnik 19.10.2008 19:34

6600 ne koristi SD karticu nego MMC...Svi ti stariji koriste MMC, a ovi noviji Samsung telefoni koriste Micro SD, Nokie novije N Serije koriste Mini SD...

A za Extreme ne znam...Nisam imao priliku da se sretnem sa njim, ali verujem da ovo sto je Marko_kraljevic napisao tacno!

Pozdrav!

BasariStudios 19.10.2008 19:46

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 53893)
da stavim USB key i sa njega da napravim COPY/PASTE na karticu,da bi mi kartica igrala ulogu kao nekog "hard diska" u bukvalnom smislu...

Naravno da moze, i kad bi zalepio karticu unutra opet moze nove boje donositi
preko USB Stick i prebacivati u Kartici.

vladan.pro 20.10.2008 12:22

Ma kakve SD kartice,extreme koristi CF.:lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 15:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org