![]() |
Bravo Marko!!!=D>
|
:Dhvala,hvala......
|
E svaka cast, bas si Kraljevic! Problem rijesen.;)
|
Svaka ti cast,cesto mi padaju na pamet lude stvari ali ovo nije...:)
Opet,svaka cast... Pozdrav. |
ovo malo starija tema,ali reko da ne postavim novu!
dali postoj neko resenje i za pa50-pa80?to me stvarno nervira kad mi prekine ton,na dx mozes sve od jednom i ne prekida:D I kako je na triton le/tr,nadam se da tamo nema takvih problema? pozdrav i hvala na odgovoru |
sve je to super samo mi nije jasno sta ce vam da stiskate vise od tri tona na mono ????
|
Marko ljubim ti....
Ne bi bilo na odmet malo pristojnije pisati,ipak.... |
....
Citam sve ove postove i neverujem.......... Tesla,slazem se sa tobom.
Pa,ne moze polifonija da se gubi ako je MONO. To i jeste napravljena opcija da polifonija ne moze da se stvara. Trebalo bi najvise 2 tona da moze da ucita,i taj drugi da jede cim stisnes ton. Polifonija moze da se gubi tek kada je ukljucen aranzer,kada vam rade DRUM i PERC. kit,bass i svih pet acc-a,plus 3 usera u performance-u sa ensemble-om,e tada dodje do gubitka, i obicno nastane rupa,nesto se izgubi. Kako god,vazno je da ste resili problem,mada mi je malo ne logicno. |
I kod mene na ketron sd3 isti problem uzas,prekida tonove previse pogotovo kad nesto brzo sviram:(
|
koliko god brzo da se svira (pricam o trilerima) nikad se ne sviraju dva tona u isto vreme. Tako da cela prica nikako ne pije vodu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org