![]() |
Jok neznas ti, Fruity Loops je bolji!
|
Hahahahahaha, on je najbolji, vrh, nema dalje.
|
ja jos nisam cuo da neko ozbiljan mastering radi u cubase.
|
Citat:
|
Citat:
|
Zao mi je sto ranije nisam dosao na sait! Pozdrav momci!!!
|
Citat:
|
nuendo ima opciju surround mixa i audio video materijala a cubase je samo za audio i midi tako da ne mesajte sta je stabilnije i bolje jer je to jedan te isti audio interface i zvuce identicno... a vi ako cujete razliku svaka vam se dala :D kvalitet finalnog signala koji izlazi iz sabirnice i iz jednog i iz drugog sekvencera prvenstveno zavisi od D/A konvertora na vasoj kartici...
marco7: logicnije bi mi bilo da audio trake prebacis u protools pa da tamo mixas... a ne da stvari prebacis iz juga u stojadina i da nastavis da vozis :) ako sam nesto pogresio neka me neko ispravi... :D pozz za sve |
Citat:
PRO TOOLS je vrlo razlican pojam no sto 90% ljudi misle. Ne zove se PRO TOOLS, ne sme se zvati PRO TOOLS i ne treba se zvati PRO TOOLS dok ne LEGNES jedno 15-20 hiljada EU samo za to. Pusti sta oni kazu na stranici, to je samo marketing. Jedna Pro Tools KARTICA (da ne objadnjavam sta je to) je 2-3000EU sama, a treba ti nekoliko njih. |
mislis ma protools HD... e pa odmah da ti kazem da je razlika izmedju protoolsa HD i obicnog LE ili M-Powered u tome sto HD ima svoje DSP procesore tako da ti uopste ne zauzima resurse na kompu... ja imam pro tools m-powered i odmah cu ti reci jedu stvar: uradio sam mix kod sebe kuci u kucnom studiu i odneo mix u grandov studio... i tamo uradio mix na protools HD i znas koja je razlika? moj kucni mix je mnoooogoooo bolje zvucao... :">
to je moje iskustvo jer se bavim produkcijom, snimanjem i mixanjem i upravo zavrsavam srednju muzicku - odsek produkcije... :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org