![]() |
Gluposti ja imam, pa ja imam...
Ja imam 200.000 sounda (pesama, instr...) kako vec.. Ivice, dobio si odgovor, svi ti programi sto su ti ljudi rekli funkcionisu... Pa i da radis na radiju nije ti toliko bitno, osim ako ne programiras "Play liste"... Bez veze, ako slusam neku numeru, imam ruku-prste pa cu je pojacati.... Postoje Externi uredjaji koji se zovu Limiteri, koji se povazuju sa radijskom Mixetom i oni ti regulisu-rezu oderedjene frekvencije u mixu..samim tim, ti odredjuju nivelaciju kompletnog signala -zlaznog dela do slucaoca (Etar) i on ima osecaj da je to nivelisano, u stvari to radi Limiter... To je veoma komlikovana tema... Odgovor si dobio od drugara... |
Citat:
|
Citat:
Citat:
podrazumevas samo to al to je malo veca matematika, sa tim programima samo ce sjebati snimci i nista vise. Sve ima svoje pravilo i alate. Smanjiti glas neznaci samo spustiti il podignuti fader, treba se uraditi malo vise nego to, malo veca matematika. |
Ja koristim plugin DFX za Winamp i on mi regulise jacinu na svim pesmama,odrzava ih na istom nivou ali samo dok ih reproduktuje,ne menja ih trajno. ;)
|
ako zelish trajno da smanjih ili povecash jacinu mp3 pesme najbolji program za to je MP3 GAIN, progooglaj malo videcesh..... nije veliki za download.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org