![]() |
Srecan rodjendan,sve najbolje.
|
Ooo srecan rodjendan decko :D
|
rođendan
Također prijatelju i od mene sve najbolje za 18. rođendan
P.S. Jel ideš danas podignuti vozačku? :lol: |
Da mi je znati šta mu je draga poklonila...
Hmmm... |
Evo i ja se pridruzujem cestitkama sve najbolje zelim a ono sa godinama koliko i zasto nije vazno.
|
Aaaa, prijatelji,
oprostite, tek sad se javljam, bio sam na putu. Hm, @Vax i millanceshow, šta se tiče viljamovke, ma nije problem, kupim ja i nje dva sanduka,poslije kako Bog da.A usput maznemo ako treba i četiri kontrabasa. Samo jednom se živi....sve je ostalo varka.....kh.kh...malo sam visoko započeo @ elmaggio idem sutra po nju, danas više nisu radili @skoricnik šta da ti kažem, za ovo dečko...nemam riječi....osim ŽIVJELI @Alix eeeeee, to ću ti reći šta sam dobio kad se budemo vidjeli.A ako treba,a Bože moj, i pokazat ću ti, hehehe, ljudi smo..... Prijatelji, još jednom zahvaljujem svima na čestitkama Pozdrav |
Kolega SVIRKO,što se tiče žena...eh...i ja ti se pridružujem,spucala me prošli tjedan =((.
Al bit će bolje,tako kažu...nadam se da ne lažu. No dobro,dosta tuge za noći duge...od srca želim ti sretan rođendan,uz pjesmu "Poklonite mi nju za rođendan" sve najbolje za tvoj dan. Nadam se da ne kasnim previše s čestitkom!!! <:-P<:-P<:-P<:-P |
Ja se takodjer pridružujem iskrenim čestitkama.SRETAN ROĐENDAN!
|
Kolega SRETAN ROĐENDAN!!!
|
Epa druze ajd sa srecom, kad ce vencanje?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org