YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Crna lista za "gazde" lokala............ (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5814)

Burli 08.09.2008 20:41

U Termagu na Jahorini ne bi više svirao osim za baš, baš "masne" pare!!!
Kakvi su to "pilićari" majko moja...
Najskuplji i najeksklusivniji hotel na planini, estrada, džet-set, lafo neki nivo a gledaju kako da muzičarima smanje zalogaj a o dnevnici da i ne govorim...

Al' zato što bi naš narod rekao:"Jednom baba ide u drijenjke"...:D

bokibg8 18.09.2008 01:17

Citat:

Originalno postovano od bokibg8 (Post 48974)
Evo jedna tema i od mene....;)

Verovatno se vecini do sad desavalo da da imaju razne probleme sa gazdama lokala u kojem rade, ali najveci problemi i naj cesci su oni oko isplate, da li je bilo posla ili ne i pederski skracivanje gaze, a kad je lokal u fullu retko koji se seti da casti......

evo otvaram listu sa......
"gazdom" splava BARON u S.Mitrovici zvani CIRA
pa ja koga god sam pitao od muzikanata, ili je licno imao iskustva ili poznaje nekog ko je ostao bez gaze kod njega....... i onda dodjem do podatka da je to masa muzicara, covek zivi od nase gaze.....

P.S.Naravno moze te i da pohvalite ako jos ima ok "gazda"

Pozzzzzzzzz kolege i koleginice.........^:)^

he...he..... ljudi moji ja dobio svoje parice..... jes da je bilo povuci a bogami i potegni ali kes je tu............poz..........

Hashimaga 30.09.2008 00:22

Pozz, u mojoj okolini nema problema toliki sa gazdama, sve plate posteno al hoce kvalitetnu muziku, dnevanca je za noc odprilike oko 100 eura, samo ima jedan Gazda, koji placa koliko zaradi za noc, znaci tako moze biti da za noc, nedobijes ni 50 eura, on je za to cuven kod nas u linzu, a u nazalost vise nema samo paar kafana gdje ima uzivo muzika,.....

pozzz

Vule 30.09.2008 00:40

Kad bi ja pravio spisak gazdi (ne smem da kažem za koliko godina kafanskog staža) bojim se da bih "zakrčio" forum...:lol:...a neću da ljutim "gazda Vaxtera"...tako da bolje da ćutim...=))...a ima ih vala jedno 3-4 puna autobusa...=)):lol:

shown 30.09.2008 00:51

Citat:

Originalno postovano od Burli (Post 49110)
U Termagu na Jahorini ne bi više svirao osim za baš, baš "masne" pare!!!
Kakvi su to "piliĂŚari" majko moja...
Najskuplji i najeksklusivniji hotel na planini, estrada, džet-set, lafo neki nivo a gledaju kako da muzièarima smanje zalogaj a o dnevnici da i ne govorim...

Al' zato što bi naš narod rekao:"Jednom baba ide u drijenjke"...:D

Zato je proslu zimu trazio po citavoj hercegovini nekog da svira,a mene bas cudilo kako nema nikog blize,hehe bice prenijeto drugovima muzicarima.tj nek mu mater svira

Simke 11.02.2011 13:04

lokali za "NE PREPORUKU"

Nisam nasao temu ovakve vrste,a ako nekim slucajem ima izvinjavam se adminima,pa neka premeste temu na pravo mesto.Mislim da ce tema biti veoma korisna svima nama,jer se povecavaju sanse da se izbegnu situacije kao sto sam ja imao.
Ovde ostavljate lokale u kojima imate losa iskustva sa gazdama,menadzerima lokala,ili bilo sta sto ce da pokvari jednu dobru atmosferu!! Napisite kao ja sto sam napisao(zbog preglednosti) i ostavite sto vise podataka o tom lokalu,i koji je razlog u pitanju.Evo posto sam sinoc radio i dosao jutros u skoro 06:30h,prvi pisem lokal koji nikako ne preporucujem!
-----------------------------------------------------------

klub"ONIKS"
ul:vojvodjanskih brigada 28
Novi Sad
preko puta spensa i NIS benz pumpe "pecurke"

razlog:
Menazder kluba ne isplacuje,bezobrazan,nekulturan,jednom recju"sirovina"!!:mad:

svrakan 03.09.2011 11:09

Fratello Stanisic,gazda je Dragan,a sve ostalo sam napisao u temi Hajde da se zalimo.

sinisa 09.01.2015 12:26

E ovako da i ja dodam jednog na listu.
Gazdu nisam upoznao sve je islo preko menadzera lokala koji nam je za docek ostao duzan 100 eu pod izgovorom da nema i da odradimo reprizu pa ce nam sve isplatiti. Lokal je bio pun sve rezervacije popunjene,npr cena jedne casice rakije je 300 din o ostalim picima da se ne govori. Sada Trazi da radimo i za docek pravoslavne ng sa izgovorom da ce nam sve isplatiti posle te veceri,na sta naravno nismo pristali. Svirka traje od 20h do 5h ujutro bez pauze.
Dogovorena cena za docek je bila 300 eu plus 150 za reprizu. Sto je po meni smesna cifra ali sta ces treba svaki dinar danas.

Lokal : Bouquet Wine House (poznato kao vinski bar)
Adresa : Dunavska 25 Novi Sad
Mendzer : Zoran Dejic

Dell 09.01.2015 16:49

Čuj od 8 navečer pa do 5 ujutro i to bez pauze. Pa to je kopanje, a ne tezgarenje. Kod nas ni svatovi toliko ne traju.

Burli 09.01.2015 18:47

Poslije skoro 5 godina situacija se promijenila iz korijena!
U Termagu sviramo ovu sezonu i sve je u najboljem redu tako da ih brišem sa ovog spiska!!!

Trenutno vrijeme na Forumu 08:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org