![]() |
Citat:
i sta li tek onda mislis o nekome ko jos uvek svira ,recimo, G-800 i x5d ??? pa on od sramote ne bi trebao izaci u kafic ??? ok,mozda nisi simpatizer rolanda ali reci za g70 i fantoma da su smesni....mislim jbg...pa i oasis da sviras pa nebi trebao tek tako da kazes smesan je... |
Ma Nedim se samo šalio...=)):lol:
|
ma znam ,i ja se salim....B-)
|
Mislmi da Nedin več 15 godina nije izašo iz studija,pa čovjek vjerojatno nevidi na šta se sve svira i kako zvuči,njemu je miš i tastatura zakon.
|
:lol: Kolega Nedim vodi zdrav život...uopšte ne ide u kafane....=))
|
Pa naravno kad mu je u studiju sankerica zecica =)) i set bar najboljih sljivoviski miljea B-) hehe
|
.....g70 & fantom x6....
Nisam cuo tu kombinaciju ali iskreno ne sumnjam u nju jer znam da je Rolandov aranzer odlican,.... a plus i sempler..... bogami neverovatan saund. |
Ljudi pa jos se niste navikli na Nedima ,nebi to bio Nedim kad nebi nesto provalio...heheheheee
|
Ne, ja se nisam salio nit sam imao nameru da vredjam, stvarno sam mislio da je
smesno i dalje mislim. Razlog: Zasto 2 iste zvucece masine kad bi za iste pare mogao imat mnogoooo bolje. Sta ja sviram? Stvarno ti ne mogu reci, jer momentalno imam preko 15-16 sintova, sad za sad imam samo 5 Aranzera: SX3000, SD5, XD9, PA800 i I30 (kojeg necu prodati) za koji dan dolazi AUDYA za 2 nedelje ide PA800 i dolazi PA2XPRO. Od solo masina imam mngo toga kao M3, XS6 i X6 a takodje i nekoliko analognih sprava. Proslu sam godinu imao 17 sintova, spao na 7-8 i sad opet je sva kolekcija...dokle neznam. A kad bi ti imao G70 i neki TRITON il MOTIF tek onda bi razumeo zasto mi je smesno...nemojte ko Catzo iz Utice...2 TRITON STUDIO jedan iznad drugi i trazio i treci...zbog cega? Da prave 24 glasne kombinacije. |
Citat:
obe sutno, i zenu i sljivovicu, sad samo Red Bull i crvene naocale. A ovih cu dana uraditi najveci HAOS na forumu samo pratite, kad vidite Ribu kako lezi iznad Fantoma i PA800 u studio. |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org