YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ostalo (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Stolica za klavijaturistu! Koja? Gde? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5782)

jeftabgd 08.09.2008 02:02

4 Privitaka
Evo,pogledaj ove stolice,ova klasicna barska je od mog kolege,dosta udobna ali neprakticna za nosenje a ova druga sa naslonom je moja,inace trpezarijska,kuhinjska stolica.Lagana,sklopiva ali ne bas udobna.

nikolakg 23.10.2009 09:52

...

Hmmm..Jefto da li ti je videla zena da si odneo stolikcu iz kuhinje?Sigurno je uvece vratis dok ona spava....;)...

LAsER 25.10.2009 14:28

Ta prva je zakon :) ... ali samo mana joj sto je teska i teze za transportovati ...

Burli 25.10.2009 22:10

Ja sam prošle zime u jednom hotelu "banjsko-rekreativnog" sadržaja imao svirku gdje su mi donijeli "doktorsku" stolicu koju u ovom slučaju koriste valjda fizioterapeuti! Na udobnijoj nisam sjedio iako ova recimo nema naslon, ali zato ima baš udobno sjedište(nekakva tapacirana koža), prednost joj je što se može podizati i spuštati baš po potrebi a ima i točkiće pa začas možete skoknuti do stola sa pićem i mezom ili recimo do mixera...;) Još jedna dobra stvar je da nije glomazna pa bi se lako i transportovala

Malo sam se raspitivao i saznao da je stolica kupljena preko nekakvog kataloga za frizere i da je oni i koriste, ali sam odustao od kupovine jer su preskupe, konkretno ovaj je bila oko 120-130 eura, a Vi se u svakom slučaju raspitajte kod Vaših frizera ili još bolje frizerki...

bokivelik 25.10.2009 22:35

....

Ljudi i meni je problem za stolicu imam 132kg i nikako da ga resim. Inace nasao sam u jednoj radnji u Nishu stolicu oko 120e ali mi je bilo skupo i bila je veoma niska pa cu morati sebi da napravim na visini od oko 160 jer se na svirci nemoze sedeti a ni stojati ceo dan a kad ustanem ruke su mi na visini od oko 180 jer sam 203 visine.
Upload-ujte jos neke primere slika da nadjem resenje.

nikolakg 25.10.2009 22:39

...

Boki,nismo ti mi krivi sto si toliko porastao...Vidis kako ja nemam tih problema, kada sedim i kada stojim ista mi je visina..;)=))
Mala sala,nadam se da se ne ljutis...

bokivelik 25.10.2009 22:54

....

Ma jok bre Nidzo taman posla. Nego hocu da razgledam jos nekih modela pa da mi majstor napravi.

nikolakg 25.10.2009 23:00

...

Daleko si mogao sam da ti napravim...

bocko 25.11.2009 16:39

Stolica za klavijaturistu! Koja? Gde?

Gde u Srbiji ima da se kupi stolica za klavijaturiste?Normalno da je vislja.

Bokic 25.11.2009 17:41

U Mega Musicu. Podesava se visina sedista, naslona, kao i precke za noge. Jos je i udobna. Jedina mana po meni - kozno sediste. Upali se zadnjica leti kad su duze svirke. Doduse moze se presvuci nekim boljim stofom. Kosta oko 100 evrica.

Trenutno vrijeme na Forumu 00:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org