![]() |
Iskreno reče ja uopšte ne razmišljam na taj način da je sad kraj ljetnje sezone, da počinje jesenja da ću odmarati i sl. Meni je u principu svejedno, posla ili ima ili nema, "najtanje" kad nastanu posti jer tad skoro da i nema svadbi. Odmaram se od ponedeljka do petka, vrlo rijetko sviram u tim danima, uglavnom se sve svodi na subotu, eventualno neki petak...
Već sam u nekoj temi pominjao da je ova prestupna godina malo "kilavija" nego prethodne, ali nije strašno, kad zatreba keša tu je kladionica a i žena "uleti" sa nekim mikrokreditom...;) |
Bilo posla čitavo leto i dalje ga ima, sviram i sviraću kao i do sada !
Inače sam svirao u kafiću svaki vikend s'tim kada je svadba sa gazdom sam se dogovorio da ne sviramo tada i to je to ..... Neka ovako nastavi i ja zadovoljan !!! Sretno svima !!! |
Meni je OK,ne mogu da se pozalim.
Ima i svirki a moze i solidno da se zaradi. Kad znam koliko ljudi ovde treba da rade za ono sto ja zaradim za jedan vikend... Stvarno sam puno zaradio i ove i one prethodne godine,a jos treba da odradim par svadbi,krstenja,ispracaja,...ove godine.Posle toga malo kafici,diskoteke,... |
....
Extra radio,extra zaradio i extra ulozio sve u opremu =)) Jbg,zuljaju me pare :)
|
Citat:
e dobar si... |
........
E kako je lepo na moruuuuuuuuu =))
|
Iako sam imo usranu sezonu svirki bar mi ne treba ići u školu...
U životu mi nije bilo mrže stvari od škole... Kleo sam svaki dan kad sam u nju išo ili kad bi dobio keca... Pa popravni ispiti,pa domaće zadaće,pa testovi,prepisivanje... Nikad se ne ponovilo... |
Izgleda da su tebe mnogo tukli i za usi vukli u skoli,kad je toliko mrzis!!!:lol:
Pa nije ono za dzabe "Od kolevke pa do groba,najlepse je djacko doba"! Kad bih mogao barem malo da se vratim,da zaboravim na ove muke!:rolleyes: |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org