YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   korg pa800-garancija (pomagajte) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5704)

skoricnik 28.08.2008 09:55

Ni ja je ne bih uzeo pod takvim uslovima...I ja sam dobio 12 meseci garancije od Sky-a...A ovo - preforsiranje RAM-a...To nemoj da te plasi...Rami se ne mogu forsirati...Prazni - prazni, puni - puni...Mogu samo da crknu ako je kupljen u to vreme kada je KORG izbacio seriju sa losim RAM-ima...Al' ned'o Bog da ga dobijes...Sada ih vise nema (ti sa greskama) novih...

DjoleBn 28.08.2008 10:40

A kako provaliti kad je izasao aranzer?!

Evo sad da neko hoce da kupi pa800, kako znati da li je on izasao medju prvim serijama ili medju poslednjim, i koja je serija ispravna?! :(

skoricnik 28.08.2008 10:51

Ispravne su serije koje su izasle pre i posle one lose =))

Marco7 28.08.2008 10:57

......

Postoji problem kod Pa800 sa memorijom i to je cinjenica!Mali bi bio belaj da se memorija stavlja nakanadno,fora je sto je memorija integrisana na ploci pa je to jebe ali i to ce da se resi ;)

tesla 28.08.2008 11:30

Citat:

Originalno postovano od DjoleBn (Post 48030)
A kako provaliti kad je izasao aranzer?!

Evo sad da neko hoce da kupi pa800, kako znati da li je on izasao medju prvim serijama ili medju poslednjim, i koja je serija ispravna?! :(

otvoris aranzer pa unutra imas na plastici onaj krug sa mesecom i godinom proizvodnje HAHAHAHAHAHAHA

Beethoven 28.08.2008 12:53

Svako ko je kupio klavijaturu tamo gde treba,sa 12 meseci garancije,nije mu trebao servis.Znaci,Sky!

marco 28.08.2008 13:36

Po zakonu, koji vazi, i koji se sprovodi (doduse u vecini slucajeva pod prinudom, dovodjenjem inspekcije) ako kupis neku stvar U RADNJI, i za nju imas fiskalni racun, imas 6 meseci garancije, uz FISKALNI racun i originalnu ambalazu. Bez obzira da li postoji pisani dokument o garanciji ili ne.
E sad ako ti potpises da uzimas klavijaturu i da se slazes da nemas garanciju na RAM, to je druga stvar. Ako tako nesto ne pise u garantnom listu (koji ne mora ni da postoji za 6 meseci garancije), onda oni mogu da se slikaju. Samo pozoves inspekciju, i GARANTUJEM da ce prihvatiti garanciju.

car mirko 29.08.2008 19:14

Poz...
Ako si Procito sve komentare izvuci svoj zakljucak !!!!!! Moj zakljucak je da POSTOVANI KOLEGA GALA ima potpuno pravo .!
Tosu ti neki DIVLJACI sto hoce da te zeznu i nisu Paartneri KORGA jer u EVROPI postoji zastita minimalna GARANZIJA od 12 meseci toje zakon Cuvajse Lopova
POZDRAV CAR

medino 30.08.2008 00:15

Citat:

Originalno postovano od Beethoven (Post 48047)
Svako ko je kupio klavijaturu tamo gde treba,sa 12 meseci garancije,nije mu trebao servis.Znaci,Sky!

znam najmanje pet klavijaturista koji su kupili pa800 u Sky-u i trebao im servis vrlo,vrlo brzo,tako da...hm.
a za to kad je proizvedena kljava mislim da postoji neka sifra u smislu da drzis par sekundi 2 ili 3 dugmeta zajedno ili da palis sint sa pritisnutim dugmicima nekim i on izbaci na displeju serijski broj,datum i te neke zajebancije...al' ovo moram da proverim sa ortakom koji ih servisira pa cu ti reci tacno,sad nisam bas siguran....;)

daisa 30.08.2008 00:27

medino ukucas *#06# i izbaci ti serijski broj 8-}=))

Trenutno vrijeme na Forumu 18:47

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org