![]() |
Jesi li ovo sam lepio slova?#o
|
Da
|
pa sto ih ne stavi uspravno???
|
Zato sto i SUPITA pise na isti nacin! Jel tako?:lol:
Salim se ... ovako mi je lepse |
I meni je ovako ljepse, ne znam zasto su glupsoni uopce stavili slova okomito?
P.S.Ovako izgleda skuplje za onoga tko ne zna!!! |
za te fleke od ljepka jedini ti je ljek naj sitnija polir pasta i malo na krpu par kapi i lagano probaj brisati taj ljepak !!ako ima jos ko pitanja u vezi farbanja i tako tih stvari javi te se pozzzzz!!!
|
ROBOT
Kakva farbanja kakvih bakraca.Ako trebalo farbanja,farbana bi bila i od fabrike a ne presvucena celuloidom.TAKAV ZAHVAT RADI NA SVOJU HARMONIKU. |
halo prvo procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi ja tebi nisam pisao da farbas nego da probas polir pastom naj sitnijom i kad ti neko napise odgovor onda se nauci zahvaliti nemoj da si tako bahat !!! pozzz
|
Vrlo kasno palo ti na pamet da dash korisni savet.Kolega vec odavno zavrshio posao.Postavio i sliku kako bi se pohvalio.
Ne radi se o flekama.Procitaj predhodne odgovore,pa oko imash neshto bolje od te odgovore koje su strucni nadovezise. U drugoj recenici pricash o farbanju i slicnih pitanja,a znamo da se ovde prica za harmonike. |
Nema mi nista smjesnije nego kad neko spomene harmoniku i FARBANJE!!!
Pa zar jos postoje ljudi koji misle da se harmonika lakira, farba i sl... Ljudi, CELULOID!!! Drvo ga ne upija, nema promjene unutrasnje strukture drveta, ne mjenja rezonanciju drveta...itd... Vrsta plastike koja se omeksa u isparavanju acetona i navuce na harmoniku, izapciguje (izbrusi, smirgla, kako god..), zavrsi najsitnijim i poslije ispolira. I cak se mora paziti da se ne zapali pri poliranju jer ako se pritisne zagrije se!!! P.S.Znam mnogo o harmonikama ali ne kao gdin.Shtimerserviser (s postovanjem), nadam se da mi nece zamjerit ako sam rekao sta krivo i sto se trpam u njegovo podrucije! |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org