![]() |
ili pokušaj ovo isto ovo je lakše,ubaci winxp cd u rom i restartuj pc kad te pita dali da botuje sa cd-a pritisni enter ili bilo koju tipku.kad ti izbaci ono gdje te pita šta želiš da uradiš ti pritisni R (repair) i doće ti ekran gdje ćeš moću upisivati razne komande i ti upiši chkdsk i pusti ga neka odradi svoje mora on naći neku grešku na disku i ispraviće je sam.
ajde pa nam javi da znamo jesi li išta uspio. slabo sam ovo napisao ali žurim pa zato će biti malo teže za skapirati.ali uspjećeš ti to |
Nece repair pomoci u 90% sluchajeva...
Pogotovo ako su maliciozni programi u pitanju... |
neka pokuša prije formatiranja hebiga neće ništa izgubiti,samo može dobiti
|
Ono, jes... :D
|
a da pokušaš prvo Brate da skeniraš komp iz SAFE MODA sa nekim AV-om i eventualno sa Sybot-om,da vidiš da li ima neke "zaraze" ili je nešto drugo u pitanju...možeš i da ga skeniraš sa HIJACKTHIS softwerom pa nam okačiš log da vidimo šta je...bar da budeš načisto je li hardwer ili nije?
|
Evo skenirao sam evo log http://www.speedshare.org/download.php?id=06366DDC12
Ma skinuo sam neke alate sa Microsoft sajta i pokazao mi je gresku RAM memorije nakon 2 minuta testa poslije sam testirao pola sata i nije nasao ,inace vistu sam instalirao prije mjesec ipo ....kad iskoci plavi ekran ako slusam npr muziku zablokira pjesma i nemozes ni ugasiti moram vaditi bateriju |
Evo. prijatelji,
ovaj Plavi ekran smrti kako ga nativa prijatelj, podsjetio me na dane kad sam kupio komp, i nakon nekog vremena kad sam htio instalirat nove XP Windowse, pojavljivalo se upravo to, nakon botanja CD-a, nekad je instalacija došla do 50, nekad do 60, nekad do 99%, i onda bi se pojavio taj plavi ekran. Probali smo prebacivat i Jumpere, i svašt, ali na kraju smo ustanovili da je Hard-disk riknuo,Nažalost Pozdrav Svirko |
Ja mislio da sam jedini kome se ekran plavi s' vremena na vreme... kad vidi.. Ima nas jos!
Isto tako mislio sam da ce neko da me obraduje i da kaze da moze nesto da se uradi da mi se vise ne pojavljuje "plavi ekran smrti"... sve dok... Svirko nije dosao i ostavio me u suzama! Znaci, kupovina novog mi ne gine ili imate neku drugu ideju?:confused: |
ma onda je ram 1000% pa probaj izvadi po jedan ram brate pa vidi kako se ponaša
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org