![]() |
Ako imas para uzmi pa2x i neces zazaliti.
|
Ako imas para a hoces KORG-a onda PA2Xpro,a ako hoces nesto drugo onda Tyros 2.
|
Ja mislim da je ipak najbolje da kupis nekog Rolanda!!! 'Ebale vas ove teme...:mad:
Niko tu tebi ne moze pomoci, vec da sednes, razmislis, sta kako, koje su ti potrebe, zasto, zbog cega... Na kraju nikog neces ni poslusati, vec ces uzeti ono sto odlucis sam. Kad sam kupovao klavijaturu, nikog nisam pitao,vec procitao specifikacije svih, probao one koje su usle u uzi krug i odlucio. Pare u dzep, seo u auto, pa u radnju, dobar dan, dobar dan..., takva i takva stvar,et' ja dos'o....:D Ovde samo moze da dodje do prepucavanja i da budes zbunjen i vise nego sad, pa da tek onda ne mozes da odlucis, jedan vice ovako, jedan onako... Bilo koju klavijaturu da kupis neces pogresiti, jer naravno nije sve do klavijature, vec veeeeliku ulogu igra i onaj u cijim je rukama...:cool: |
Bas tako . . .bravo ;)
|
Evo i ja da se javim kao ROLANDOVAC!!!
Najbolje je da kupis Roland E80. :) --------------------------------------------------------------------------- Bilo koju marku klavijature da kupujes uvek postoji jedno ne pisano pravilo : Uvek treba da kupis najbolju klavijaturu iz serije. |
Ejjj za pocetak naj bolje je da uzmes neku klavijaturu ,a ostalo ce doci samo...heheheeee
|
Gala a da uopste ne prodajem ove dve pa kupim pax2,pa da se i ja uslikam iza tri sinta:)...da...al kad bi bilo toliko para,Nego ljudi...Dok prodam pa80 i Le-a...za mjesec,dva cu kupiti pax2 pa sta bude.
|
Citiram Malančeta:
Najbolje je da kupis Roland E80. I moj savjet...Neka ti kolega ROLANDINJOS sredi onaj mali đavočić SONIC CELL ili one Euro ekspanzije i ne treba ti ništa drugo...Koliko sam čuo od njega to je vrhunska tehnologija,premda nisam isprobo vjerujem mu na rječ jer je velik muzičar i znalac za Rolanda...A ako si puno na Korg-a...Onda si ko i ja...A onaj lopov Vladan što piše da sam ko zaštitnik životinja---E pa neka neka...samo se ti zezaj pa ću da ti pošaljem 2kg Kukuruza u vreći...;) |
Nemoj, molim te!
Dosta mi i ovo po koje zrno shto izvuchem! :)) |
Evo,ja svecano obecavam,kad dobijem "sedmicu",svi ovde sto se javiste dobicete od mene na poklon po jedan PA2X...ma kakav PA2X,dobicete po KORG OASYS pa nek ide zivot...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org