![]() |
Mi iznajmljujemo 4 EV zvucnika,trosistemca,ne znam tacno oznaku od lika iz Kragujevca
2000 dinara po danu.Mi ih koristimo 2 god. i za to vreme ih je otplatio. |
Simke,mislis samo na zvucnike bez miksete.To je cena po radnom danu?Jel' to stoji kod vas stalno ili kako????
|
Citat:
Iz tvojih ranijih postova vidim da si OK lik, dobar muzičar i da imaš "šlifa", pa me zanima što sa tom svojom ekipom ne digneš neki kredit i za eto te dvije godine otplatite razglas??? Ovako dajete lovu, i opet nemate ništa od toga... |
PM1000/2, 4xEV1503(one su mi 'ebale kevu, 50kg jedna:(), korektor napona(automatski:cool:), 2xShure Beta58 kablovski, stalci, kablova rezervnih... Sve to uzimam od coveka za 50e dan, a kad idu samo 2 kutije za manje svirke onda 25-30e.
|
Imati svoj razglas je veliki plus za muzicara osim ako nije u pitanju lencuga koju mrzi da radi.Razglas se otplacuje za tri do cetiri godine a desetak godina moze da radi bez problema ako se uzmu neke top komponente u trenutku kupovine.Naravno,tu je i samostalnost u smislu da ne zavisis od nekog,da li ce doneti,sta ce doneti i sl.A broj tezgi ako je u pitanju slobodan strelac(neko ko nije u bendu),raste za 30%,jer dobar muzicar u paketu sa dobrim razglasom ima veoma dobar prolaz.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org