![]() |
Hahahaha,
meni moj bankomat, čim ubacim karticu, odma napiše;;A koji ti qrc očeš??? Inače bankomat je na mađarski serekeš ( oprostite ) P.S. Za ovu foru s brojem naopako sam i ja čuo |
Posto ja licno vjerujem samo u kesh(ma koliko on bio tanak ili debeo),nemam problema sa tim siframa,hajde nazovimo ih-u "obrtajima":)
Niti moram sta pamtiti,a ni okretati naopacke. Ali zato,zena.Ja neznam,koje boje nema(zlatna,srebrna,ova,ona). A da ih,nedaj boze neko mazne-mozda bi se i obrukala....:D Ali dobro je-hajde.... |
hehe dobar si sejoroland,kes je kes,i ja imam samo jednu karticu na koju dodje plata iz firme i zena odmah sutra poplaca drzavi racune i kaze mi STARI nema vise nista na kartici,al baksis je je moj i ne ide preko banke i kartica pa se tjesim sa baksisom kojeg nazalost vise i nema kao iiihhhaa nekada, ali FALA BOGU jos se moze.
|
@milan_lekic
I ako je tvoj pin 1234, i on je pin josh gomile drugih osoba! Pin je uvek chetvorocifren ceo broj, tako da je maksimum razlichitih brojeva 10000, tj brojevi od 0000 do 9999. Zar mislish da postoji samo 10000 ljudi koji imaju platnu karticu u toj banci? ;) |
E sto je pametan decko ovaj Vax:D
|
Ja neznam dali je ovo istina ili nije,ali se samo pitam sta ako ti je pin recimo
2112 ili 5445 haj ga onda probaj ukucati naopako ili za ove sto imaju ovakav pin postoji neko drugo pravilo |
@Waxter pa onda ako smo stigli do 10000 ako navodno svaki clan ima 2 broja i to je odma 5000 clanova ta je banka vec davno propala ljudi to je nategancija
i veci je broj od 10000 zbog kombinacija |
Vaxter je u pravu ali kud ce mi gori lopov od zene za pare .Njoj netreba ni pin ni moji pozivi upomoc nego samo ako hoces da j....... vadi pare i ja dam sve sam .heheheheheh
|
Ne moze da bude veci broj od 10000...
Kreni samo da brojish... 0000 0001 0002 0003 . . . 1234 1235 1236 . . . 6789 6790 6791 . . . 9998 9999 I to je 10000 razlichitih kombinacija... :) Hocu da kazem da vishe ljudi ima iste pinove, i to ti je to. Kapish? :) |
ok kapiram i izvinjavam se
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org