![]() |
ovo nisu moje kutije,a nisam ni bio na toj tezgi na kojoj se to zeznulo,ovaj covek koji je iznajmio razglas tom orkestru je izvadio hornu i dao im je na poklon :) I covek trazi da mu se kupi nova horna jer je izgorela,a to se vidi.......
|
...
Stvarno je tesko izgoreti hornu koja je na Zx5 kutiji ali sve je moguce!Moze vrlo lako da rikne od mikrofonije ako se javlja konstantno (Ono podmuklo kad je uvek ima ali se ne cuje od muzike) Hoce da rikne od piskavih boja ali to se oseti kad je boja mnogo piskava ona ugusi sve,bas se oseca a moze da se desi da je neko rabio i pre toga pa dosli momci na gotovu stetu!Jbg sve to kaako ti se zalomi,uglavnom nova horna je oko 12000 dinara :(
|
Ljudi se zavaravaju sa nekim stvarima...već duže vremena EV kao firma prodaje samo ime,kvalitet im je katastrofalan...ovo nije moje mišljenje već stav ozbiljnih ljudi koji rade servisiranja opreme...najviše na popravci imaju Ev kutija,od vešanja koja riknjavaju svaki čas pa na dalje...nije mi namera da pljujem po EV,već samo hoću da posavetujem kolege da dobro razmisle pre kupovine...RCF ART300 kutije imam već 5,6 godina,otkad su se pojavile i stalno se koriste,bez i jedne greške rade...RCF je puno ozbiljnija firma u ovom trenutku od EV...
|
....
Heheheh e bas se slatko nasmejah majke mi =))
|
Citat:
|
dobro,nemoj da se pocinje sa ...
znas,kako kazu,ako ne znas sta je dobro pitaj sta je skupo tako da... dobrar je rcf ali mislim da je zx5 bolji,ali kazem pre bih uzeo rcf zbog ovih stvari koje je evo i marko7 potvrdio,horna je oko 150e dok je za rcf oko 30-40e ,mozda cak i jeftinije...a sad sto neko rece,kad ce to da crkne???pa jbg,svi se nadamo da ne crkne,ne daj boze nikome... |
U 99% slucajeva kada rikne EV je ljudski faktor,hteli vi to da priznate ili ne.Ima nekih koje boli ona stvar sto klipuju ceo nastup i kutiju cene po tome oce li izdrzati njihovo izivljavanje ili ne!!!???Koja nebuloza!!Jos vrhunac gluposti,kupuju Zx 5 a koriste pojacalo 2x500w na 4 oma.
Kako onda moze da radi besprekorno Zx 1 koji je inace 200 w na snagasu CP 2200 od 2x800w i da se nista ne desi a kutija se ganja dobrih 7-8 sati u full-u???Normalno,nije se desila ni mala mikrofonija a sve sto je prolazilo kroz kutiju bio je cist i normalan zvuk. RCF i FBT horne nemojte uporedjivati sa EV hornama,smesno je (mislim na kutije u tom rangu,cene od 700-1500 eura po paru). Pozdrav. |
#već duže vremena EV kao firma prodaje samo ime,kvalitet im je katastrofalan.#
E drug...Nisi ti bato isprobo ZX5 onako kako treba da bi mogo da tumačiš tu izjavu...To su kutije do jaja...Dakle to radi,to budža to zvuči samo tako...Da nisu the best (D-lite su ionako TOP),nbi ih ja imo...Dakle vrhunski sound je ono šta svakom treba i meni se do sada ZX5 pokazo kao TOP kutija...Ne znam odkud ti sad tako mišljenje ali bi te zamolio za jedan direktan argument po čemu su EV kutije slabe...Ako me uvjeriš s pravim argumentima povlačim sve svoje izjave..Eto na prumjer šta na velja kod Ev Sx300,Sx500,Zx4,ZX5,ZX3,itd...Male dimenzije,idealni za transport a vrhunska reporodukcija zvuka...Ajd čekam na komentare...Pozdrav! |
Citat:
Ni jednom reči nisam osporio kvalitet zvuka kod EV kutija... |
Ja sam te tako razumio...A što se kvara tiče---Pa jebaji ga kutije su potrošni material a to što od 10.000 primjeraka pokvari se u par primjera---to je jako malo...Slažeš se?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org