![]() |
a i od karavana u njega najvishe staje i kao da je napravljen za teranje, skoro da ga praznog i ne vozim, i ne vodim racuna uopste a bitniji faktor su mi putarine u srbiji za kombi placam duplo vishe a sve sto treba stavim u njega i idem gde ocu :D
|
Kucanje i varenje brojeva je krivicno delo. Ali zato lepo uzmes svoje tablice, stavis na tog uvezenog pasata (naravno ako je ista boja) sednes i vozis. A ako te slucajno i provale, to je onda carinski prekrsaj, a najvise sto mogu da ti urade je da ti uzmu auto i platis kaznu. Ali nisi iza resetaka. :)
|
ma ja nisam pominjao kucanje, hehehe vidi se ko ima kvarne misli..... :D samo cu da ocerupam sa stranca sve shto mogu, je meni je karoserija solidna, znaci enterijer bi mi najvishe znacio, bosh pumpa, menjac, a i gume i felne, jbg. non stop se vozi i to pod teretom..... a shto bi od legalnog pravio nelegalan. Samo ocerupam sve i ostatak delova rasprodam, karoseriju ostavim sve shto moze, vrata, prozori,tockovi, to uvek treba ostalo na otpad da uzmen neku paru za gvozdje.... :D
|
Pametno zbori ovaj MARCO.;) Sednes i vozis.
Moj komsija koji zivi u Austriji nosi nase tablice u autu i kad udje u nasu zemlju on skine Austriske i stavi nase. Pa ti vidi x3meSRB sta ti se vise isplati. |
pa pametno zbori ja bi tako radio da zivim u vecem gradu, ali ovde svako svakog zna i odmah bi me sjebali kad bi to uradio, vec sam imao bliski susret....:D pa ne bih ponovo:-O tako da moram po mom da uradim, inace neznam ko je pitao boja mi nije bitna,bitno da je dizel a moze i turbo dizel i da ima ocuvan enterijer.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org