YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Vesti (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=70)
-   -   Goran Bregovic (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4925)

kuki 13.06.2008 16:43

Citat:

Originalno postovano od dalabu (Post 40661)
Jeste li vi sigurni da je to visnja bila? Mozda je tresnja?

Ma visnja....Tebao je meni da ubere...hehehe:)

I brze je sisao sa drveta nego sto se popeo;)

ramko 13.06.2008 18:17

Ma kakve crne visnje to je samo prica izdrogirao se maximalno pa se istripovao nesto lose

krcmar 13.06.2008 18:40

Jebes visnju, visnja je niska prije da je tresnja.
RAMko covjece sta ti pricas, kakvo drogiranje pa istrpavanje? Sta ti to znaci?

hajro 13.06.2008 18:43

he he nije imao para da kupi visnje pa se morao penjati kao i mi nekada.,ali dobro je da je ziv.

milanceshow 13.06.2008 19:08

Ma covek je krao tresnje negde,pa ga neki seljak skinuo vilom.

Seljak : "Tu li si naso da krades,bem' ti nanu"
Brega : "Nemoj cica,leba ti vilom.Evo potpisacu te gde god ti zelis.".........
Seljak : "Nisam ti ja onaj Bajramovic,pa da me prejebes,bem ti lebac!Sad cu ti Ja pokazem"
---KRAJ PRICE STE PROCITALI U NOVINAMA----------

Naravoucenije : Ko jednom slaze,drugi put mu se ne veruje!!! ;)

Vaxter 15.06.2008 04:11

@zillavi
I to je pokrao...
Nishta on sam nije radio...

mariok 04.07.2008 03:20

Strasno :(

Igorčina 04.07.2008 08:18

Brega... !?
Čovek je dao definiciju, kako se prave pare na foru!!! Samo se setite koncerta na Beogradskom hipodromu...kakav je to fol bio. Prašinčina do guše, 300.000 ljudi, ozvučenje malo bolje nego ono na kome ja sviram, bend je u fazonu : ''Svirka je bila oštra i bezveze, našli smo se na kraju kad smo trebali da podelimo pare'', kao najgori klošari su se pojavili i svirali izuzev bassiste Stanka Redžića koji je jedini kvalitetno odradio tezgu, ostali...ispod svakog proseka, čak su mi zaličili na klince u nekoj od garaža kad sklepaju bend. Eto!!!

Lepi Cane 04.07.2008 12:29

Iz pouzdanih izvora znam jer sam dobar sa deckom koji je svirao violu o onom gudackom orkestru sto je sa njim isao na turneju. Ozvucenje je bilo dobro samo sto brega citavu turneju je obmanjivao coveka kome je trebalo da plati ozvucenje tako da mu je ovaju ucero karu na koncertu. A ovo sto je pao sa visnje to ga je malo saban bajramovic povukao sa njim ali nije ga lepo povukao ali ima vremena

Burli 04.07.2008 12:52

Citat:

Originalno postovano od Igorčina (Post 42896)
Brega... !?
Čovek je dao definiciju, kako se prave pare na foru!!! Samo se setite koncerta na Beogradskom hipodromu...kakav je to fol bio. Prašinčina do guše, 300.000 ljudi, ozvučenje malo bolje nego ono na kome ja sviram, bend je u fazonu : ''Svirka je bila oštra i bezveze, našli smo se na kraju kad smo trebali da podelimo pare'', kao najgori klošari su se pojavili i svirali izuzev bassiste Stanka Redžića koji je jedini kvalitetno odradio tezgu, ostali...ispod svakog proseka, čak su mi zaličili na klince u nekoj od garaža kad sklepaju bend. Eto!!!

100% tačno, jedino što sam ja bio na Koševu pa nije bilo prašine(padala je kiša) i gdje se Tifa ljutnuo pa napustio binu...
Rekao bi i to da je Alen Islamović(kojeg baš nešto i ne gotivim) daleko najbolje odradio koncert, a žao mi je bilo Bebeka, stigle su ga i godine, a oni "praše" iz original intonacija....

P.S. Gledaste li Evroviziju, krokodilske cipele i "mega hit" "GAS-GAS"???

P.S.2 Slušam juče na radiju da je i "Seve Nacionale"(to je ona sa jahte što je zaslužila Oscara) otpjevala ovaj "evergrin"...:p

Trenutno vrijeme na Forumu 21:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org