![]() |
ok trudimo se biti kolegijalni poslao sam nesto za probu jos nije na down valjda bude poz..
|
probajte na *******.com ne brishe odma fajlove a ne trazi placanje da bi skinuo.
|
evo link za turkis arab set
poz za kolege evo link sa kog mozete skinuti turkis-arab set 6mb ovdje ima problema oko uploada velikih setova ali bice bolje kome treba neka skine neplaca se za skidanje
www.*******.com/account/home.jsp?startPaege=1 poz... |
hvala kolega x3meSRB upravu si moze na *******.com da se stave veliki uploadi stavio sam jedan set za probu mislim da funkcionise poz...
|
moze veliki fajlovi a mozete se i registrovati i dobijate svoj virtualni folder od 5 gb free za cuvanje fajlova.
|
Citat:
|
Ma to rapid povremeno daje "HAPPY HOUR" pa su svi free downloadi identicni premium accountu... na zalost retko i kratko to rade :)
|
Ne, nisu...
Ne mozesh vishe stvari da skidash od jednom. Ako skinesh vishe fajlova, i dalje ima ono chekanje od par minuta. Nabodem taj happy hour chesto... Dok ne platish nema ich... |
Pa dobro, sta je tu je ... opet je bolje od becenja ociju i gledanja gde su macke a gde nisu macke ...... jebale ih macke vala... :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org