![]() |
I ja sam pred kraj prosle godine radio generalku,ali na limariji(Opel Kadett suza)!;)
|
...
I ja sam skoro produzio registraciju =))
|
E moj GALE...
Mene već 2 mjeseca progoni noćna mora što moram voziti avto na glavni servis... Srce me boli što moram za to odbrojati 800eur (komplet remenovi,vodna pumpa,klima,filteri,itd...),... Koga god pozovem za servis nema razlike više od 50eur gore/dole... Inače auto je VW Sharan 1.9tdi,2003 godište... Kamo puste sreće da imam neku stariju krntiju pa da nije ovako skup servis...Al et prešo sam s njim već 200.000km pa ide ko zmaj... |
gala brate ,pa ja u puntu idem na tezge... ja i pevac napred a pozadi dve RCF 15-ice,PM 1000,dva stendera i stalak za kljavu ,pa80,i ostalo kablovi i td....sta ti je bre punto OPASNA masina...=)):D
|
i da...zaboravio sam...kad treba da ide pevaljka ,obicno joj kazemo gde je sljaka pa ,ono, taxi ili na krov ,biraj... pozzz braticu gala
|
Citat:
|
Citat:
|
Kupi polovan Sharan i imaš mir...Kod nas ih se može naći za 3500eur,a nema boljeg auta za opremu...S njim možeš voziti sve komplet orkestr i još ti ostane prostora za jubavnicu ako usput naiđe...
|
Gala Jarane kupi sebi Audi A6 karavan i rijesio si problem ;)!!! Pozzz velik...
|
ha,ha,ha gala druze , ceni malo i KICMU... pozzz ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org