![]() |
Citat:
|
Hehehehehe...
-Kakav si ti lik,-sorry brate... Pa,-sad sam dosao iz skole,-nervozan sam i umoran,-nisam ni razmisljao... Da,da,-moguce... :D |
imam ja druze sad psr1100, to si video nema sta. kupio sam polovnu u odlicnom stanju ali uzasno sredjenu za 450 eur.inace je cena izmedju 400 i 600eur. masina je super,ima brz i jednostavan program. a kako ce se cuti najvise zavisi od tebe jer kako je sredis i kako odsviras to ti je.
|
Odakle si ti brate..?!
-Pa,cudno da je tako dobra,-a niko o njoj ne prica... Hm... -Dal' sam ja ljudi bio pijan to vece..?! =)) Kad mi se toliko svidela.. |
Znas kako,problem je sto vecinu mrzi da sredjuje klavijaturu.
A bas Yamahu da bi zvucala moras dobro da je upoznas i da zagrejes stolicu. Mnogi ubace ritmove sto nadju na netu ili inskonvertuju ritam na primer sa nekog rolanda E,G serije(nista ne sredjuju-efekte-boje),ubace u klavijaturu i naravno lose zvuci! E onda ide ono...yamaha ne valja! |
ne, jednostavno, postoje predrasude o jamahama. uvek sam mislio da se cuje kao da lupas u prazne serpe, no pojacaj malo bas i uzivaj! ja sam svirao neki stari is50b,to ti je korg,pa sam dao i uzeo jamahu. dobro onaj kuki kaze,,radi posao i to ti je. ona nije za svadbe i krstenja i slicne stvari. kafici rodjendani i tako to. kulturica. svako dobro
|
Ja sam na mojoj bivsoj PSR1100 svirao i svadbe i krstenja i rodjendane,...ma sve!
I to 4 godine me je sluzila!:) Mana joj je nedostatak memorije(manje od 1MB). Ovo ostalo moze da prodje! |
Cutite,-jebem vas...=))
Dodje mi sad korga da prodam... -Ne,salim se ja... Verujem da moze da se sredi,itekako... Pa,-moj drugar jedan treba da kupuje uskoro, -ima sve da ucinim da kupi tu Yamahu...=)) Brate,-postaracu se da uzmem broj od tog decka sto je svirao... Znaci,"rumba" full batice... Begin,-jebe kevu... Disco,-techno... Znaci full fullova... OK,-hvala vam na paznji... PozZz drugari !!! |
Jel?!
Ajd necu da ti vise pravim zazubice...hehe;)
|
Heheheh...
Nemoj Kuki brate,-moracu malo Yamahe da razlgedam..:lol:
E,-otisao sam,-dosta o klavijaturi... :D Aj' laku noc brate !!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org