![]() |
zastita klavijature
2 Privitaka
Ne primecuje se mnogo,ljudi,bitno je samo da nije izguzvan celofan.Ja je godinama umotavam i nikad mi nije kondezovala.Ako imas klavijature pa serije moras osloboditi otvore za hladjenje.Nema drugi i bolji nacin zastite klavijature.Pozdrav svima!
|
zsimonovic ovo si odlicno odradio nista se ne primjeti super odradjeno i nije ruzno za vidjeti u opste se ni ne primjecuje !!pozz
|
pa o tome se i radi prekrije se ono sto treba ne mora da se uvije kao nova nije decko na to mislio
|
Naravno nisam ni mislio da prekrijem celu klavijaturu,vec samo kod dugmica,tj. gornju
stranu klavijature! |
Ma uzivajte ljudi klavijatura nije uradjena da bi zivela sa vama.
To je to..platim je da uzivam kako se trosi...boja..dugmici..dirke... |
Eto kod mene je malo kontra,za ekran i dugmiče me briga,al kad sviram pa kad mi dirke budu ljepljive ili ruke znojne zbog vručine...jaoooo....izgubim volju za sviranje,najbolje da uzmem neke najlonske rukavice (doktorske :D) pa da sviram.
|
Kakva zastita???
Jel to neko hoce 100 godina da svira na jednoj klavijaturi ??? 2-3 godine plafon i ja je prodajem,dodajem kintu i kupujem novu.
|
Normalno i ja sam to hteo da kazem...
Uostalom sto je vise pazite ko za belja dogodi ce se nesto nepozeljno. |
Ma upravo tako ....
Sve me ovo podseca na onu prastaru seriju, mislim da se zvala "Majstori", kada lik sa papucama ulazi u auto ... :D Mada, ko zeli da cuva, niko mu ne brani ... postujem ja i to! Od takvih vredi kasnije kupiti polovnu klavijaturu. Bas kao i auto od nekog dedice :D |
Ja moje klavijature cuvam maksimalno;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org