YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   problem oko instrumenta!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4235)

al bundy 09.04.2008 17:50

...

...onda cim dobijem kuglice od milancheta,dolazim u st.moritz da nastelujemo glasnocu,spuru(da mi kuglica nevuce na jednu stranu jer malecka hoce stereo zvuk) i da je izbalansiramo...

milanceshow 09.04.2008 18:03

Citat:

Originalno postovano od al bundy (Post 32980)
nema kuglice pa neznam ko ima licencu za pravljenje,na pisci stoji samo >CICIBAN<
a kad ti stignu sleperi ostavi mi dvje palete kuglica molim te!!!
ma za djete i nezalim....ostavi tri palete..
pravi si drug!!!!!

ok,bjezim u svastaru sefe:(...

Nema problema brate.
Razumem tvoj problem u potpunosti.Ja sam poceo ovim poslom sa kuglicama da se bavim jer sam od mnogih ljudi saznao da imaju isti problem kao i ti.
Povezao sam se sa licenciranim proizvodjacima jer sam zeleo samo kvalitetnu robu da imam.Kvalitet na prvom mestu.
Oni proizvode kuglice u saradnji sa naucnicima iz NASE.

Mogu da ti kazem da si kupio najbolju marku--"CICIBAN"..Najbolji zvuk daje.To mi je naj prodavaniji artikl.

Znaci ovako:
Ja cu da ti ostavim 3 palete kuglica i dobijas jednu kuglicu GRATIS.Ti si moj drug!!!

elvir 09.04.2008 19:35

pa ljudi koja li je marka pište od mile kitića ,kako njegova neće da se nikad pokvari bemjoj

al bundy 09.04.2008 19:42

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 32984)
Nema problema brate.
Razumem tvoj problem u potpunosti.Ja sam poceo ovim poslom sa kuglicama da se bavim jer sam od mnogih ljudi saznao da imaju isti problem kao i ti.
Povezao sam se sa licenciranim proizvodjacima jer sam zeleo samo kvalitetnu robu da imam.Kvalitet na prvom mestu.
Oni proizvode kuglice u saradnji sa naucnicima iz NASE.

Mogu da ti kazem da si kupio najbolju marku--"CICIBAN"..Najbolji zvuk daje.To mi je naj prodavaniji artikl.

Znaci ovako:
Ja cu da ti ostavim 3 palete kuglica i dobijas jednu kuglicu GRATIS.Ti si moj drug!!!

stvarno si prijatelj milanche!!!!!!
ja mislim da me je ovaj sudija zajebo.....onde gdje pise ciciban i pored gdje stoji broj shasije,tu je izgrebano,a ni papire nisam dobio iz nju...
ja mislim a je on to drpio glavnom sudiji,a on je izgleda obicni linijski sudija:confused:
moze svasta bit...
znaci uz tri palete jedna gratis...ma imas dusu ljubim te u nju....
ivo i malecka mi skakuce po sobi,drago joj sto Ce opet nesto bit od instrumenta!!!!!
HVALA TI LJUDINO!!!

maricm 09.04.2008 21:45

svasta.
milance imas li klikera na prodaju a moraju biti bezbojci.=))=))=))

Darko88 09.04.2008 21:48

Citat:

Originalno postovano od al bundy (Post 32949)
...eh ovako:prosle nedelje sam kupio cerkici jednu piscu.nabavio povoljno od jednog sudije na utakmici..
i djete ko djete,po cijeli dan samo piskaralo i sad nam se izgubila ona kuglica sto leta i zvrci u njoj...4 dana smo je trazili i nema je nigdje
e sad neznam dali mogu da stavim jednu kuglicu od laznih bisera sa zenine ogrlice i kakav zvuk dobijam sa time...ili da odem u italiju u rimini,naso sam covjeka,on to prodaje tamo???
inace sam iz svicarske.

najbolje da usemplujes novu kuglicu ipak je original ton najbolji=))

jager 09.04.2008 22:21

E, ljudi, imam ja "raznijeh kuglica"...
Treba mi samo tacan model pistaljke, mozda imam bas tu "izgubljenu" ...

:D

milanceshow 10.04.2008 00:26

Citat:

Originalno postovano od maricm (Post 33003)
svasta.
milance imas li klikera na prodaju a moraju biti bezbojci.=))=))=))

Kako sad da ti kazem ..........
Ti si moj drug.Al si se sam navuko........=))

Glupo mi da kazem ........,a znas sta bi ti rekao!!! =))

smt2 10.04.2008 00:47

NIsta brate ne poduzimaj .Sacekaj jos malo pa ce uskoro tresnje da stignu .Najedes se á kospice u piscu .Ako ti se zuri onda ti tresnje mostarke vec u maju sazrele .Trk u Mostar i donesi i nama:lol:.Brate sta sve neces procitat.=))

maricm 10.04.2008 10:14

HE=))=))=))

Trenutno vrijeme na Forumu 00:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org