![]() |
...
...onda cim dobijem kuglice od milancheta,dolazim u st.moritz da nastelujemo glasnocu,spuru(da mi kuglica nevuce na jednu stranu jer malecka hoce stereo zvuk) i da je izbalansiramo...
|
Citat:
Razumem tvoj problem u potpunosti.Ja sam poceo ovim poslom sa kuglicama da se bavim jer sam od mnogih ljudi saznao da imaju isti problem kao i ti. Povezao sam se sa licenciranim proizvodjacima jer sam zeleo samo kvalitetnu robu da imam.Kvalitet na prvom mestu. Oni proizvode kuglice u saradnji sa naucnicima iz NASE. Mogu da ti kazem da si kupio najbolju marku--"CICIBAN"..Najbolji zvuk daje.To mi je naj prodavaniji artikl. Znaci ovako: Ja cu da ti ostavim 3 palete kuglica i dobijas jednu kuglicu GRATIS.Ti si moj drug!!! |
pa ljudi koja li je marka pište od mile kitića ,kako njegova neće da se nikad pokvari bemjoj
|
Citat:
ja mislim da me je ovaj sudija zajebo.....onde gdje pise ciciban i pored gdje stoji broj shasije,tu je izgrebano,a ni papire nisam dobio iz nju... ja mislim a je on to drpio glavnom sudiji,a on je izgleda obicni linijski sudija:confused: moze svasta bit... znaci uz tri palete jedna gratis...ma imas dusu ljubim te u nju.... ivo i malecka mi skakuce po sobi,drago joj sto Ce opet nesto bit od instrumenta!!!!! HVALA TI LJUDINO!!! |
svasta.
milance imas li klikera na prodaju a moraju biti bezbojci.=))=))=)) |
Citat:
|
E, ljudi, imam ja "raznijeh kuglica"...
Treba mi samo tacan model pistaljke, mozda imam bas tu "izgubljenu" ... :D |
Citat:
Ti si moj drug.Al si se sam navuko........=)) Glupo mi da kazem ........,a znas sta bi ti rekao!!! =)) |
NIsta brate ne poduzimaj .Sacekaj jos malo pa ce uskoro tresnje da stignu .Najedes se á kospice u piscu .Ako ti se zuri onda ti tresnje mostarke vec u maju sazrele .Trk u Mostar i donesi i nama:lol:.Brate sta sve neces procitat.=))
|
HE=))=))=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org