![]() |
To je definitivno makedonski ritam samo reci za koju klavijaturu ti treba
pozdrav |
Pozdrav svima,
Hvala na brzom odgovoru,ja sam iz Toronta i svidja mi se vas sajt. Ritam mi treba za RolandE-96, a kolo je Ravno oro. ima dve verzije opstepoznata koja je standardan 7/8 ritam koji imam i sve ostale koje sam mogla pronaci na internetu su te konfiguracije. Ova verzija ora je manje poznata i ritam je 2+2+3 u osnovi al to se moza i ne racuna tako. po mogucnosti mogu postaviti i link sa tom pesmom na sajt da bude jasnije. Hvala svima jos jednom pa se cujemo uskoro!!!!! Pupi |
@Pupi
Vidim da si nov, pa tako da dobrodosao na forumu, nadam se da ces upoznat ovde koju curu...:):) |
Citat:
1-2-3 1-2 1-2 |
Citat:
Procitaj pazljivo poslednji post sto je napisala! |
Ritam je bas taj za Bugarku,preslusala sam link sto je postavio Morison. Meni treba za Ravno oro, za klavijaturu Roland E96,mada moze i neka druga jer imam konverter za ritmove.
Bilo bi lepo da mi neko omoguci da imam taj ritam,a ja za uzvrat imam gomile raznoraznih ritmova za sve moguce Rolande sto sam downloadovala sa DC+ sa interneta. Unapred hvala od Pupi ! |
Citat:
moze da upozna curu da bi imala drugaricu...eto tu je i Pilence |
opla sta je ovo jos cura na forumu.
ja sam govorio hocemo jos kad ono stvarno jos dodje. pozdrav za pupi |
Dobro Dosla PUPI! Pozdrav! ;)
|
Svi ste pomesali i pobrkali svako po nesto reko i konfuzirali ste osobu.
Radi se o ELENINO KOLI ili 7/8 GAJDA ritam, samo oni imaju takvo odbrojavanje u taj ritam, nije mi sint kuci da postavim mp3. |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org