YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Stalci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Spyder Stalak (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3951)

speedy23 18.03.2008 19:23

RE

Peni pise i "koni&mayer" na njemu sestra mi je kupila iza Austrije...razlika njega i ovih nasih je nebo i zemlja...ali on je tamo 149e...sto se tice onog gornjeg ja nikako nisam uspeo da ga ispravim... :) nije zvaka za seljaka... =))

E-L-D-A-R 18.03.2008 19:40

Kad sam uzimo stalak uzeo sam Korga Pa80 i drzo sam ga u kuci na donjem nosacu skoro godinu dana, i zadnjih godinu dana sam poceo da se bavim sviranjem kad sam ga postavio vidio sam da je kriv.. Ali inace kad sviram ne nosim uvijek spajdera jer je velik i tezak tako da znam nosit i X - stalak..

ROBOT 18.03.2008 19:47

prijatelju ovako moj ti je savjet ako ti ne uspije da ga vratis gdje si kupio ,onda nadji kakvog dobrog majstora za zeljezo i odnesi i neka ti ispravi to i zavresno dadni mu 5 maraka na kafu i zivio pozzz

dugmic 18.03.2008 20:03

spider stalkovi sy nista najboljije sa 4 noge na x i stavis kofer nanjega i bezbednoje.

E-L-D-A-R 18.03.2008 20:43

Kad ste vec kod kofera, ja imam tasnu za pa80 al volio bi nabavit kofer kakav al gledo sam u radnjama nema za pa80..

No.1 19.03.2008 05:01

Ja vidio sam na TV da ima slicne spider stalke
al su povisoke od ove PRO i gornje nosace su ramne
znaci nisu nakosenje nadole.
I na njima ne pise PRO...
mozda ti taj model.

A inace evoga i moj spider kad stavim samo jedna klav na gornji deo se ne primeti...
al kad stavim jos jedna dole i onda kad pogledas odnapred
primeti se da nema idealna paralela izmedju klavijature.

A sto se tice dizajn...extra,nemam reci...
ja se zaljubio jos prvi put kad ga pogledao.
Evo vec 2 godine ga imam i prezadovoljan sam
osim sto sam morao da pojacam strafove koje stezu
jer plastika sa tekom vremena se izjadila.

mykeli 19.03.2008 07:57

Hmm...sto se tice postavke klav.na stalku i ako mi on ne stoji normalno,ja sam to resavao postavljanjem metalnog novcica (u mom slucaju "jedan dinar za poravnjanje klavijatura"=)))izmedju onog dela gde se presavija rucica kod zgloba,i to veoma uspesno...Probajte!

skoricnik 19.03.2008 09:08

Ma ti Spyder stalci su kesa...Jes' da su lepi, ali nema sanse da su izdrzljivi kao Proel-ovi modeli KK...Ja imam KK-20 vec 5-6 godina, i vukao je mnooooogo klavijatura (po 2 aranzera) i eno ga...Nista mu ne fali, niti se savija!

Marco7 19.03.2008 09:13

....

Imas dve vrste Spyder stalaka!
Spyder i Spyder PRO

Spyder ti je gde su oba roga ravna a na PRO verziji je gornji rog malo zakosen na dole!Ako ima oznaku K&M sigurno nije falsifikat.

E-L-D-A-R 19.03.2008 11:11

Ja sam dosad da ga poravnam stavljo neke sarafcice ili presavjem papiric pa stavim i poravnam ga.. ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 18:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org