![]() |
ne postoji roland sa dva sekvencera to ima samo korg:)
|
Tako beshe?
Secam se da je na VA76 bila nka fora sa meshanjem ritmova, pa zato... Pokazivao mi prodavac... Davno je to bilo... Dzaba... Ni to me nije privuklo da ga kupim, Uzeo sam PSR9000, i od tada ga imam... :) |
ne znam sta da uradim po tom pitanju a znacilo bi mi puno da resim ovaj problem, ako neko zna tu sam:)
|
ja mislim da je najbolje da sviras te pesme i neces imati taj problem......
|
=))
Bravo Tesla! |
hehehehe
joj imam nekoliko pesama tipa mile voli disko i sl. nema sanse ubise me prsti da to skinem u originalu, samouk sam brate:) nisam toliko profi kao vi:) |
ma nisam ni ja toliko profi ali je uvek bolje da to sto pustas odsviras uzivo malo vezbe polako pa sve brze i videces da nista nije problem a sigurno ce bolje zvucati nego bilo koji fajl. Mislim da ce se sve kolege sloziti oko ovoga.
Ubise te prsti!!! pa care vezbaj vise pa ce ti biti sve lakse i meni sada kada potrcim i petsto metara ubiju me i noge i stomak a vazduha nigde.... a dok sam se bavio sportom mogao sam i po pet kilometara da pretrcim bez ikakvih problema, a verujem kada bih se posvetio ponovo za neko vreme bih opet mogao isto tako. Zato care ukljuci klavijaturu i vezbaj dok ti ruka ne utrne pa malo odmori pa ponovo i tako dok ne steknes "kondiciju". Al ne sekiraj se prvih sto godina je najteze posle sve ide samo od sebe.... hehehehe |
ma samo da ja prebrodim prvih sto godina a posle cu valjda lako:) heheh
|
ma prodje to cas evo ja sam prvih trideset vec otaljig'o jos samo sedamdeset hahahaha
|
jel saznao neko koji efekat i kako da postavim:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org