![]() |
:lol::lol::lol:
Izgleda da ce ipak svi da slave! =)) |
Ja sam novi tako da nisam ni znao za taj potforum, a znate sta je isto za popizdit, gledao sam snimku od svadbe jedne i vidi se da ljudi sviraju,osjeti se to, a jedna zena kasnije kaze sto je bila na toj svadbi kako su sve pustali i glas da je snimljen, joooj, ma nemaju ljudi pojma i to je zalosno, ne cjeni se vise nista.. pozdrav
A po meni i ti sto imaju ritmove a na njima odsvirani forspili na intro 1 i tako , i to mi je bezveze... |
jazz comment
pozdrav sa sve forumase... gledajući na te midi file-ove nije sve baš tako crno npr. od dobrog midi file-a se moze preko style worksa napraviti finih style-ova... isparavite me ako griješim. Nisam pristalica puštanja file-ova TOTALNO volim svirku uzivo a narocito dvojke ( ciganluk) tako sto se mene tice meni su midi file-ovi pomogli u tom pogledu... i ako može pitanje za moderatore ovo site-a gdje mogu pronaći svoj file kojeg sam davno upload-ovo a zove se JAZZ_SET riječ je o mojim semplovima mislim da ga nema na site-u...malo sam brljavio po svojoj FC pa mi trebaju.
Veliki pozdrav i svako dobro svima želim, Jazz |
u pravu ste kolege ovo je sajt sa muzicare a ne za druge profesije..:lol::lol::lol:...
|
Citat:
Prestanite velicanje aranzera i vratite se normalnim instrumentima. Ja sam gitarista od svoje 7 godine...U 22 godini sam presao na ove igracke zato sto nema posla,a prije toga sam imao bend od 5 ljudi i to je bila ljepota,ali gazde vise nemaju para da plate 5 ljudi..Ne stidim se reci da koristim te ritmove sa forspilom na INTRU,ne bas sve,ali dosta njih. |
Aaaaaaaaaaa, pa leeeeeeeeeepo! :) Lepo i ozbiljno je shvaceno moje pitanje CEMU POSTOJI taj MIDI podforum! ;)
Svaka cast, svakako je samo smetao i mamio ljude na bananu :) |
Tek sad sam vidio dobru vjest...Svaka čast moderatori nek ste skinuli te fajlove...Ko se buni nek proda instrumente il nek se nauči svirati...Dosta je bilo fajlaša i frajera...A poseban pozdrav kolegu JAZZ-u,nije te bilo 100 godina...Slava Moderatorima!!!
|
Evo jos jedan prijedlog...Izbrisati forum Style Works Tamo se stvarno sve svodi na *ja nemam,ja imam,haj posalji...itd*.:(
Nema nista korisno u njemu.. |
Forum u vezi Style Worksa je postavljen prvenstveno za sve članove koji rade u njemu, pa kad zapnu i zatrebaju savjet da im se pomogne.
Drugi par rukavica je taj što svi misle da će ga ovdje nabaviti džabe. Ja ga nebi skido, već briso i post i člana koji ga zatraži i to forever. |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org