![]() |
Ja sviram u Ravnama na Koroškem...Znam da niko ne zna gdje je to,al fićko sigurno zna...Trebalo bi biti ženskog društva,tako da se već veselim tezge...I ja "oštrim" svoje sprave,da se pokažem gore...
|
E,da vas cuju vase zene sta pricate,naostrile bi vam glavu a ne k...c!!!:D
|
Ja sviram tamo gdje sam sviro i za novu godinu u Sisku,kako se kaže 100 žena=200 sisa :D
|
Vi kako 'te bate?:lol:
A kad se pada 8.mart,negde oko 1.maja a...?:-O Salim se,ja sam u svom gradu u hotelu,pratimo Bobana Zdravkovica...jebga nemaju vise para da dovedu neko zvucnije ime,sta ces!!! |
Citat:
Malo mi triler nije bio u prvom stihu ok al muzikanti ne zamerite,daj si gu po dirkama bre :)) |
Jel to mozda u pitanju Stepojevac,Grand Sabor?
Pazi da Boban ne zakasni!:D |
joooooooooooojjjjjj 8 mart uf al ce da se roka . Pa zene kad popiju brrrrrrr pa kad krenu u akciju jooooj al smo nadrljaliii . pogotovo Harmonikasi :) zamisli te kad pridju trebe i kazu mu de me rastegni ko tu Harmoniku :) :)
Ja sam u Novoj Gradisci nista naostrio nisam bice kako bude a nemoze biti lose :) tako da jedva cekam vikend |
Citat:
P.S. ja nesviram nigde posto cu biti pijan ko truba slavim 18. rođ. hahaha |
Necu ni ja gledati odakle je vedro :) Ja sam full za vikend ..petak, subota, nedelja... "Galerija" Banovići...200 žena a 401 sisa (jedna je mutant pa ima 3) :)
|
A dobro kolege,sve je to dobro...svirka,zene.pare! A brine li se iko sta ce nam biti sa klavijaturama,hoce li ih ko politi kakvim picem haaaaaaaa???
Hahahahahahahaha |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org