![]() |
sto se tice tehnickih problema odnosno mehanickih nema ni jedan i to je ok. A sto se tice OS ja sam na 151 inace mi je klavijatura stigla sa 150. Istina je da mi se desilo nekoliko puta da se zamrzne ali se desavalo kada sam ucitavao kojekakve setove od predhodnih aranzera iz PA serije ili neki pcg od tritona ili nesto slicno, no vec mesecima kako nikakve gluposti nisam ubacivao nije mi se desilo ni jednom da se zamrzne i sve radi perfektno!!! Djole menjaj masinu slobodno ja cu ti pomoci da je sredis.
|
Kazem ti, razmisljam se malo oko tog tehnickog dijela, samo se bojim da ti dugmici ne pocnu propadati, inace mu je + sto je laksi i to dosta, opet ima 64 mb rama, raspitacu se ja malo, ako prodam svoj aranzer, uzecu pa800, pa cu vidjeti da preradim tipke. Hvala vam na odgovorima, ako ima jos neko nesto dodati neka kaze :)
|
Samo preporuchujem da uzmes sa garancijom...
Shto,zato sto ga je moj kolega uzeo bez toga,i posle samo nekoliko meseci mu riknula cela maticna ploca...prvo je poceo da ga "Jebe" USB,bilo da je prikljucen ili ne,on mu daje signal da je u njemu...to je prvo,pa je poceo posle da ga "keca" sempler,pa memorija,pa se zakucao,pa je na kraju morao da iskeshira 400e za popravku,samo zato sto nije imao "garanciju"... |
Znaci, operativni sistemi 1.01, 1.02 i 1.50 su stabilni. OS 1.51 ima fabricku gresku u komunikaciji sa ram-om i zbog toga se klavijatura zaglupljuje. Preporujem svima da 1.51 zamene sa nekim od prethodnih OS (iz licnog iskustva, meni su u SKY MUSIC-u ubacili 1.02 i da kucnem u drvo nema vise problema).
|
Licno nemem problema sa OS 1.51, mada mi se jednom desilo da je zamrznuo, dok sam ubacivao semplove. Na svirci je ok, radi odlicno. Najbolje bi bilo instalirati OS 1.51 na praznu, tj. dok je nova, mislim da onda ne bi trebalo biti nikakvih problema!!!
|
Pa800
Ja sam je kupio novu u SKY-u i vec drugog dana krenula je da se zaglupljuje (vise puta i u toku svirke). Na kraju je sestog dana skroz blokirala (samo plavi displej i nista vise). Probao sam da dignem ponovo operativni sistem ali nista. Na kraju sam otisao do Beograda i ubacili su mi 1.02 OS i hvala Bogu sad radi kao sat.
|
ja ga imam skoro 3 meseca, dosad nikakvih problema osim jedna stvar, display-osvetlenje se pali kad je par sati ugasen pa ga onda upalis tek nakon 30 - 90 sekundi, ali to se samo desava gde nema dosta osvetlenja u pristoriji, ponekad se odma pali, neki kazu da je to "normalno", ja to resavam sa lampicom samo je uperim na display i odma pali, ali opet imam garanciju, pa kad ga budem nosio za srbiju cu ga u servis odnet, ali ince sve radi bez broblema mada i ovo sa displayom mi nesmeta bas, kad se jednom upali onda radi bez broblema, sta se tice dugmica isto nemam nikakvih problema, ali kazem tek ga imam 3 meseca pa ce mo videt kako ce se pokazat....poz
|
Pisao sam i ranije da sam imao problem
kad sam prvi put up-datovao klav sa 1.51 Sad opet imam taj OS al da recem hvala bogu evo vec meseci unazad nista nisam primetio da ne valja. A nije lose da ja ipak vratim 1.50 sigurnije mi deluje. Inace dugmici su mi ok... moj pa800 ima tacno 1 godina i 9 dana i s'nim sam odradio do sad nad 100 svirke. malo me zezalo syncro al sad evo radi. |
Kakva je razlika izmedju 1.02, 1.50 i 1.51 OS za PA800?
|
Ja imam pa800 vec 1god i 3m nikakvih problema nisam imao. Naravno desavalo mi se da zamrzne, pa mora restart, ali samo kod kuce, kada sredjujem nesto i to... Ali na svirci, sto je najvaznije, nikada. Radim konstantno svaki vikend sa njim, u sezoni tezge pod razlicitim uslovima(satra), znaci prasina, vlaga, hladnoca i stvarno bez problema. Uvek koristim poslednji OS.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org