![]() |
A ko cita svastaru, korg je posjeceniji,hehe
a koliko opomena treba i koliko traje ban??:D A psa necu ubijat, ostat ce on meni, valjda ce da prolaje.. inace je lijep pravo i dobar, nije ni glup, samo sto ne laje.hehe A valjda je se neko malo i nasmijao na sve ovo.. hvala na odgovorima. pozdrav |
...
Ja mislim da je njegov pas mesanac Rolanda i Yamahe pa zato nece ni da gukne :)) a komsiski je verovatno Gem-ovac :)):)):))
Odoh ja na spavanje ljudi...Caos |
Citat:
|
Pozz
Proveri da li pas cita taj format sempla koji si mu ubacio?Mozda nisi lepo povezao ozvucenje ili pas ne cita semplove?Mozda ti je taj pas kao pa 500
|
Hahahah !E svasta !Gogs ti si legenda =))=))=))
Video sam "kuki" ti je govorio da ga probas razljutiti pa probaj to, a ako to ne uspe probaj da ga dovedes kraj klavijature i pusti mu tamo na sintu lavez psa mozda pocne da laje bek vokale !Mozda to uspe, jeste da nece da laje prvi glas, ali nauci ce to vremenom hahahha .... Legenda si majke mi . . . hahhaha |
Citat:
|
Ma ljudi čovek se sikira a vi se zezate...Nego jarane imal on u sebi HDD,kolko si mu stavio RAM-A,koju miketu koristi?Možda mu ošo izlaz,ili su efekti od Behringera pa jadnika sramota lajati uz slab eho...Daj tom jadnom biću nabavi malo jaču opremu pa kad drekne ima da bude prava džukela...Može on i bez semplova,al ako si već na njih navalio ima tu kolegi što imaju setove i za to...ĆUKO.SET je jedan od njih...Pozdrav!
|
Alix druze jesi ti sredio svoju masinu!?
|
Vidi tom keru da mu nisu OUTPUTi otisli slucajno, il nadji neko
jeftinije pretpojacalo, po mogucnosti TUBE mislim LAMPAS. |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org