![]() |
Koliko sam pročitao, playback audio fileova je neovisan od sound enginea same klavijature pa ne bi smjelo bit problema s latencijama niti bi puštanje .mp3 fileova smjelo blokirati tipke i soundove. Jedino,jasno,pripaziš u mixeru da su oboje jednako glasni i to je to. Ako je to mogla moja stara PSR 3000 onda Kronos 3 to može bez problema.
Poslano sa mog 2407FPN8EG koristeći Tapatalk |
Jednostavno uđeš u "Disk" i tamo pronađeš svoj mp3, pikneš na njega i stisneš play. U kojem si zadnjem sviračkom modu (Program ili Combi), na tom ti klavijatura ostaje. To je to.
|
Citat:
|
Koliko znam, ne možeš mijenjati. To možeš ma aranžeru. Dakle kad uđeš u disk mode onda si u disk modu. Moraš stisnuti opet combi ili prog da bi mogao birati druge boje, a izlazak iz diska gasi mp3 kojeg si pustio. Ako hoćeš pustiti samo neki dio neke pjesme, onda to radiš tako što ćeš staviti taj isječak u obliku sam sampla i trigat ga na jedan od tonova ili na pad.
|
Citat:
Da li taj isječak (kako si napisao) ako ga stavim na pad ide u RAM memoriju ili vuče direkt sa Diska? Hvala kolega puno na odgovoru. |
Ide u RAM.
|
Onda je tu bolja opcija Roland Fantom 6 ili 06. Preko padova namestiti da pusta audio fajlove koje ne povlači iz Ram memorije.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org