![]() |
Ama Marko nije RX sistem nego RX tehnologija i nisu RX boje nego EDS boje jer na toj sintezi su nacinjene. RX je samo, da ti ponovim, performansa instrumenta, znaci sve ono sto on nudi i na koji nacin je to organizovan a sinteza je kod PA80, PA60, PA50 takozvana HI sinteza kao i kod Tritona pa su to HI boje. Nego ti uzmi malo vremena pa procitaj pazljivije i moje postove a i one stranice na engleskom, ne bi bilo na stetu.
|
...
Citat:
Pa onda mi pricas proizvodjaci lazu(za onu zvucu kartu koju citirtas u postu) Pa se onda pozivas u drugom postu opet na proizvodjace i kazes da su u pravu???Ohladi malo buraz od mene! I da ne zaboravim GORPED da ti kazem za novu sintezu zvuka EDS ;) posto me prozivaju zbog toga :D |
e ako si im rek'o=D>=D>=D>
|
Citat:
|
Hahaha, sjajni ste :)
Nemojte prestajati, forum je bar malo zivnuo ;) |
E Ljudi Evo Pogledajte
|
A lepo je neko rekao.
da ne bi prdeli u prazno..... Uvek isto,ajde da se malo svadjamo zato sto nemamo isto misljenje, a kljavu nismo jos ni videli uzivo, e deco moja,zivi bili ......... Pozdrav ! |
Dio ove teme me podsjetio na nesto sto se meni desilo kada sam htjeo da kupim PA800. Jedan kolega me cijelo vrijeme ubijedjivao kako PA1X i PA800 imaju istu sintezu, to jest RX :D. Ja njemu ni dan-danas nisam uspio da objasnim da ta dva aranzera imaju drugacije sinteze, iako to jasno pise na Korg-ovom website-u. PA1X koristi KORG HI Synthesis (Hyper Integrated Synthesis) a PA800 koristi KORG EDS (Enhanced Definition Synthesis), dva razlicita svijeta. RX (RealXperience) je samo ime tehnologije, filozofije, na kojoj je bazirano sve na aranzeru (globalni zvuk, osjecaj za vrijeme sviranja itd). U glavnom, slazem se sa tranzit-om dao je sve ispravne informacije.
|
Neznam ljudi kako hocet nemozete o necemu pricati ako niste probali ja imam PA500 mogu reci da je dosta bolja od PA50 i normalno da je naslednik PA50. Glupo je uporedjivati sa PA800 jer svi znate da je cena duplo veca i klavijatura dosta bolja.Dosta nas ima da nam je to hoby kao i meni i to mi je sasvim dovoljno da bi odvojio neko slobodno vreme za mene svi smo mi balkanci zivimo od nekog prestiza da nam je bolje iskuple a pola ne iskoristimo ali vazno je da imamo.Da ga netupim mnogo nevidim ovo nikakvu kritiku ali trba jos sacekati pa onda ce mo raspravljati o njoj.
Budite pozdravljeni |
Hey
ljudi dok se neko ne opece ili preporodi sa tim pa 500 necete znati nista
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org