![]() |
Sve što je novije to je lošije .....sama kineska jeftina plastika kod Korga jedino x serija još ima donekle kvalitetu.....
|
Da kinezi zauzeli su sva tržišta a smiju se kako glupani kupuju sve što im nude.
Ipak neki njihovi artikli bili bi u redu da nisu proizveđeni lošim i jeftinim materialom.Imaju i dobre stvari ali one isto su skupe kao drugih proizvođača pa se odmah vidi šta je šta.Samo što takve stvari ne idu na balkan i europu odnosno idu samo za Zda i slične zemlje. |
1 Privitaka
Momci, pročitajte pravila o citiranju, točka 7.
Kada odgovarate na post koji je zadnji, tj. odmah iznad vašeg odgovora, nepotrebno je koristiti citat. Brišem višak, a vas molim da se držite pravila. Hvala. |
E Jb. Casper.....tko će više sve pohvatati, došlo se u tu fazu godina da čovjek i ne zna sve i slabije pamti.....
Treba se i snaći u svemu tome! Hajde dok si tu ima nešto starijeg materijala što sam postavio u uploudu....stoji već više od 3 mjeseca na pregledu administratora! Da se prebaci za Download! L.p |
Oko toga baš mi nije sve jasno.Pritežem Quote ili Direkt odgovor pa izgleda da uvijek dođe na jednako.Jedino ako sam možda stavio kljujicu ispod citiranje potuke.
PS:Da sada mi je jasno.Trebao sam samo Direkt odgovor bez kljujice na opciji Citiranje poruke u odgovoru. |
Citat:
https://www.korg.com/de/products/accessories/pa1000_musikant/ Ja mislim da je to ovo u pitanju je Muzikant prosirenje piše da se sa ovim dobija još 240mb za Semplove ali kosta 219 verica. Dali je neko ovo možda neko od vas isprobao? |
Koliko ja razumem ovo, nema ovde nikakvog dodatka za RAM i semplove nego dobijes SD karticu sa ritmovima koje je Korg radio za ovu klavijaturu, mozda gresim ali tako sam razumeo
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org