![]() |
Evo posle skoro tri decenije sviranja mogu reci da je klavijatura ista kao i žena [emoji3]... Najbolje ostati na jednoj i nadograđivati tu klavijaturu na napredniji nivo i ne gubiti vreme... Ali opet sa druge strane kako ne probati i druge klavijature, dok ne probaš ne znaš kako je to.. Tako da ja sad posedujem, Korg pa4, Tyros 5, Sx900, G1000 fantom 06.. A žena ista... [emoji1787]
Послато са SM-S901B помоћу Тапатока |
Propao sam ova dva dana gledajući recenzije i poređenja klavijatura..... definitivno mislim da ću da idem na T3 ili sx700 s tim što njega nigde nema.... nego postoji li način da ja izbacim one koture i ubacim pitch bender klasičan kao na ostalim klavijaturama, ima li koji majstor da to odradi da odmah kaparišem majstoriju [emoji16]
ja koristim pitch bender, ali ne znam kako ljudi vi radite s onim trljalicama [emoji1787] Послато са M2101K6G помоћу Тапатока |
Ako planiraš ići ovim putem i poslije materijal prebacivati na T5 ili Genos
Citat:
|
Danas ne radim, isao sam poslednjih par dana da vidim nekoliko t3, sve krš do krša, ovako kad ih opisuju u oglasima sve kao nove.... ima li neko t3 u Srbiji u sto boljem stanju, ne mogu da se cimam u okolne zemlje dok su ove gužve na granicama.... ako ima neko
nek mi pusti poruku Послато са M2101K6G помоћу Тапатока |
Kad s druge strane pogledam,moj S910 je iz 2009. T3 je iz 2008. Da se ja idem ponoviti,vjerujem da ne bih kupio klavijaturu staru 15 godina sve i da je dobra. Istina,ima ljudi šta su je držali doma i nije ispaćena od tezgi ali nas obično ne dopadne takva... [emoji16]
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
Da ne otvaram novu temu, potrebna mi je pomoć za mog prijatelja, da li su iste dirke na pa700 i pa1000, ja sam imao samo pa1000 i znam kakve su, ali nisam imao prilike da probam pa700 jer moj drugar ima novca za njega, jer ne svira aktivno, pa mu ke previse da da skoro duplo ako je mala razlika, osim u ram memoriji
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока |
Citat:
A 1000 ima iste kao 900.... Sve i jedna je bez opruga ...... |
Citat:
Citat:
Identično zvukovi i ritmovi izlaze iz jedne i druge........... |
Drugari jel imao neko prilike da svira midi klavijaturu Korg K49, tačnije korgov midi kontroler, zanima me kakve su dirke?
Trenutno vrijeme na Forumu 06:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org